Heavy Rain al meer dan 1 miljoen keer verkocht

Heavy Rain is inmiddels officieel een succes te noemen, aangezien de game wereldwijd 1 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Een grote verrassing, volgens mede-oprichter van Quantic Dream, David Cage:

  “We have sold more than 1 million copies of Heavy Rain worldwide. That was a surprise to many, since estimated sales were between 200,000 to 300,000 units.”

  “We estimate that by the end of the year, we will have sold 1.5 million copies, and are very pleased with the reception.”

Voor de mensen die hopen op een vervolg, dit soort verkoopaantallen maken het erg moeilijk om die wens te negeren. We zullen zien.

 1.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Dan ga ik er binnenkort 1.000.001 van maken 8)

 2.   
  MaTriX's avatar

  Kep hem gespeeld en was onder de indruk van het verhaal maar verder tja en dit is puur mij mening vond ik de besturing maar vrij bagger, daarom gelijk het spel binnen de ruil termijn maar gelijk terug gebracht.

  Ik vond dit trouwens via een search op google.

  *Gamers die de PlayStation 3-game Heavy Rain bij een Free Record Shop gekocht hebben kunnen mogelijk niet de downloadable content spelen omdat de DLC specifiek aan Engeland gekoppeld is. Free Record Shop verkoopt namelijk Britse exemplaren van het spel, op die manier besparen zij op inkoopkosten en kunnen de games van Sony, die een adviesprijs van ongeveer 75 euro meekrijgen, voor een veel lager bedrag worden verkocht. Wanneer de vraag voor een bepaalde game ook erg groot is, kunnen meer exemplaren gemakkelijk uit het buitenland worden gehaald. Het probleem van dit alles is alleen dat de downloadable content van bijvoorbeeld Heavy Rain niet gespeeld kan worden omdat deze regiospecifiek is.*

  Hoop dat die mensen wel tegemoet gekomen worden door FRS.

 3.   
  Cirdan's avatar

  Ik was ook van plan om het te kopen, maar weet het nog niet echt zeker. Misschien als het wat goedkoper is, dan koop ik hem wel 🙂

 4.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  als is 40 of 30 is haal ik hem wel.

 5.   
  jungler's avatar

  tis ook een zalig spel!!
  aanrader !!

 6.   
  LightFasher's avatar

  als Heavy Rain goedkoper word (dan koop ik er ook een) gaan ze naar de 2 miljoen:D

 7.   
  DutchFreeze's avatar

  GamerGames schreef, "Dan ga ik er binnenkort 1.000.001 van maken 8) "

  1.000.002 hierzo 😉

 8.   
  Daniel Z's avatar

  Een vervolg komt er niet, ik geloof Quantic Dream daar wel in. De ontwikkelaar komt gewoon weer met een heel andere thriller, wat alleen maar geniaal is.

 9.   
  jessin9731's avatar

  WOW
  das veel
  en ik ben beroemd!
  want ik ben 1 van die miljoen! 😛
  echt een cool spel!

 10.   
  lolcatman's avatar

  Ik heb gehoord dat de replay value best wel laag is want als je de verschillende eindes hebt gezien dan ben toch wel een beetje uitgekeken op het spel

 11.   
  game-gast's avatar

  lollig 😆

 12.   
  NightHawk's avatar

  Ik had eerlijk gezegd veel minder verwacht voor zo’n titel

 13.   
  templer's avatar

  lolcatman schreef, "Ik heb gehoord dat de replay value best wel laag is want als je de verschillende eindes hebt gezien dan ben toch wel een beetje uitgekeken op het spel"

  Ik weet niet hoevaak jij spellen opnieuw speelt maar als je alle eindes wilt zien dan moet je heavy rain een aantal keer uitspelen. Dus is de replay waarde juist best hoog.

 14.   
  soldierarjan's avatar

  wacht even tot goedkoper is de demo was wel goed maar twijfel nog beetje