MMOFPS The Agency speelbaar binnen enkele weken

We hebben lang niets gehoord van de MMO The Agency, een massale online shooter van Sony Online Entertainment (SOE). President John Smedley van SOE heeft echter laten weten dat we spoedig meer van de game gaan zien en horen en dat het spel binnen weken speelbaar zal zijn:

    “You are going to see The Agency. Here’s an interesting comment I’ll make: you’re going something around The Agency very soon, like weeks. And I mean playing within weeks.”

Over een uiteindelijke releasedatum wilde Smedley nog niets zeggen, aangezien men de game simpelweg pas zal uitbrengen als alles geheel naar wens is. Dat de game over “enkele weken” al speelbaar is, maakt het wel aannemelijk dat men een speelbare versie mee zal nemen naar de E3, die van 15 tot en met 17 juni in Los Angeles gehouden wordt.

The Agency is een MMOFPS (massale online multiplayer first-person shooter) voor de PlayStation 3 en PC, en de game gaat over het leven als superspion. Je moet als geheim agent kiezen tussen de concurrerende organisaties UNITE en ParaGON. Van jouw werkgever krijg je diverse opdrachten: vermoord een dictator in Zuid-Amerika of steel een koffer met informatie in Londen. Vanaf de eerste minuut dat je het spel in duikt, krijg je al de kans om dames te versieren, schurken te doorzeven met kogels en je aanzien als topagent te vergroten. Als speler kan je kiezen om jezelf bij één van de twee facties aan te sluiten, waardoor de kans groot lijkt dat de game zich vooral zal richten op het Player vs Player aspect.

  1.   
    See4urSelf's avatar

    Dat spel is zo stoer! :p

  2.   
    kevinagent's avatar

    lijkt me een leuke free roamings game

    ga zeker demo spelen

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    kevinagent schreef, "lijkt me een leuke free roamings game

    ga zeker demo spelen"

    Komt er een demo van dan als die komt ga ik hem wel uitproberen