The Witcher 2 is officieel aangekondigd

The Witcher 2: Assissins of Kings is officieel aangekondigd via de website van de game. Ontwikkelaar CD Projekt Red Studio heeft een grote ‘2’ op de website geplaatst wat hoogstwaarschijnlijk mag betekenen dat deeltje twee onderweg is.

Dat men druk bezig is met deze sequel was wel duidelijk. In januari werd door de makers al aangegeven dat ze hard aan het werk waren met de RPG en hiervoor een ander project ‘on hold’ zouden zetten. Afgelopen september was er ook al een trailer ‘gelekt’.

De ontwikkelaar heeft bevestigd dat het spel een console release te wachten staat en we eveneens en PC-versie kunnen verwachten. Wanneer dit allemaal moet uitkomen is nog de vraag, want hier is met nog geen woord over gerept.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Ik houd niet zo van RPG’s, maar de witcher was daar 1 van de weinige uitzonderingen op. Laat deel 2 maar komen! 8)

  2.   
    VittoCalis's avatar

    Ik heb nog nooit gehoord van The Witcher, laat staan The Witcher 2. Is dat raar? Of was het gewoon niet zo’n bekend spel?

  3.   
    Dark_Phoenix's avatar

    VittoCalis schreef, "Ik heb nog nooit gehoord van The Witcher, laat staan The Witcher 2. Is dat raar? Of was het gewoon niet zo’n bekend spel?"

    Witcher is een bekend spel. Dat je hem nog niet kent weet ik niet of dat raar is. Je hebt het vast wel over het hoofd gezien. Witcher zie je ook niet meer in de winkels. Ik raad je wel aan om Witcher te kopen en te spelen want het is een top spel.