Speel als Bad Company in Battlefield Heroes

Battlefield: Bad Company 2 is verschenen en vele gamers maken plezier met het spel. Gamers die het gratis spel Battlefield Heroes spelen kunnen echter ook aan de gang met items van de Bad Company. Electronic Arts heeft namelijk nieuwe outfits en wapens die op Battlefield: Bad Company 2 gebaseerd zijn aan haar gratis game toegevoegd.

Spelers die Battlefield: Bad Company 2 gekocht hebben kunnen door hun EA account aan beide games te koppelen ook nog eens 700 Battlefunds verdienen. En met dit ingame geld kunnen deze spelers de nieuwe items in Battlefield Heroes kopen. Hieronder is alvast een grappige trailer waarin we de nieuwe items kunnen zien te vinden.

  1.   
    TotalPicnic's avatar

    grappig XD

  2.   
    soulzx3's avatar

    heb dat spel gespeeld, best grappig ^^ alleen beperkt

  3.   
    Tom's avatar

    Wel fijn dat je Battlefunds kan krijgen voor het koppelen van Battlefield games aan je account. Zo krijg je tevens ook een hogere Battlefield veteran status, die vaak te zien is op leaderboards. In ieder geval erg leuk om te zien dat DICE iets doet met dat soort koppelfuncties.

  4.   
    Fox's avatar

    ziet er goed uit ^^

  5.   
    cookymonster's avatar

    Altijd eens grappig 😀

  6.   
    Dotz's avatar

    Tharduz schreef, "Wel fijn dat je Battlefunds kan krijgen voor het koppelen van Battlefield games aan je account. Zo krijg je tevens ook een hogere Battlefield veteran status, die vaak te zien is op leaderboards. In ieder geval erg leuk om te zien dat DICE iets doet met dat soort koppelfuncties. "

    Idd! Helaas zijn ze daar wel wat laat mee gekomen, ik ben inmiddels gestopt met BH! En ben ook niet van plan er weer mee te beginnen.

  7.   
    Nitrox88's avatar

    whaha geweldig xD