Oude Playboy covers en posters terug te vinden in Mafia II

De Playboy, het blaadje dat vroeger nogal pervers gevonden werd maar op de hedendaagse dag wel eens in het nachtkastje van zowat iedere man heeft gelegen. Het pin-up magazine heeft daarnaast een geheel eigen invloed achtergelaten op de vorige eeuw en het is dan juist ook die stijl die 2K Games wil weergeven in Mafia II.

Zodoende hebben 2K en Playboy een wel erg opvallende deal gemaakt, die je zonder twijfel terug zult zien in de uiteindelijke versie van Mafia II: er zullen namelijk Playboy covers, posters en centerfolds terug te vinden zijn in Mafia 2.

    “In partnering with Playboy, we are able to add a unique element of authenticity to the game by using vintage images from the magazine that illustrate the power of Playboy’s influence on the attitudes and culture of that generation”
  1.   
    JPO's avatar

    Dat is tenminste leuk, niet alleen geeft het de game iets grappigs. Het is ook een veel toffere manier om ingame reclame te maken. Ipv overal maar lukraak borden neerknallen.
    Nu ga ik het blad zeker kopen… ohnee toch niet.
    Kan je ook je appartement versieren met posters uit de playboy? 😛

  2.   
    M@tthijs's avatar

    JPO schreef, "Dat is tenminste leuk, niet alleen geeft het de game iets grappigs. Het is ook een veel toffere manier om ingame reclame te maken. Ipv overal maar lukraak borden neerknallen.
    Nu ga ik het blad zeker kopen… ohnee toch niet.
    Kan je ook je appartement versieren met posters uit de playboy? :P"

    Waarom is het grappig en waarom zou het reclame zijn…?

    Het is gewoon een toevoeging van de sfeer binnen de game, de Playboy was in die tijd een rijzende ster en het zou dan ook vreemd zijn als dit niet werd verwerkt in de game zelf. Wat ik echter dan weer wel opmerkelijk vind, is het feit dat ze nu pas hieraan hebben gedacht. De game zou eerst vorig jaar uitgekomen moeten zijn, toen rond juni/juli en nu naar het najaar. 😥

  3.   
    soldierarjan's avatar

    is een heel leuk detail over die tijd waar game in af speelt zouden meer ontwikkelaars moeten doen na meer details kijken als plaats van snel afmaken

  4.   
    THE-DUTCH-GUY's avatar

    ik denk dat dit nix word als je leest waar de ontwikelaars zich mee bezich houden 😆

  5.   
    Magana's avatar

    Hahaha lollig! 😆

  6.   
    Dotz's avatar

    Kijk dáár word ik nou vrolijk van!

  7.   
    Daodan's avatar

    Dat is echt heel erg tof. Geeft heel simpel weer hoeveel 2K Games geeft om dat soort kleine details in het spel.

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Haha is wel origineel bedacht 😛

  9.   
    Deja Vu's avatar

    Alle kleine details samen maken een game groot!