2K kondigt binnenkort nieuwe AAA-titel aan

Uitgever Take Two heeft bij de bekendmaking van zijn financiële resultaten laten weten dat het nog een onaangekondigde nieuwe titel in de pijpleiding heeft. Deze ‘AAA-game’ verschijnt volgens planning in het financiële jaar 2016, wat betekent dat de game uiterlijk in maart 2016 in de winkels ligt. Daarnaast laat de uitgever weten dat de game binnenkort onthuld zal worden, een onthulling op de E3, die van 16 tot 18 juni duurt, lijkt dus aannemelijk:

Fiscal 2016 is off to a great start, highlighted by the April launch of Grand Theft Auto V for the PC, which has exceeded our expectations. Throughout the coming year, we will continue to execute our proven strategy of launching a select array of the highest-quality titles, led by new annual releases of NBA 2K and WWE 2K; Battleborn, a groundbreaking new intellectual property from Gearbox Software; and a soon-to-be announced new triple-A title from 2K.
De game is in ontwikkeling bij de 2K-tak van Take Two. Dit betekent dat het hier in ieder geval niet gaat om een nieuw spel van Take Two’s populairste studio: Rockstar. Wellicht gaat het hier om de onthulling van Mafia 3. Over het bestaan van deze titel zijn in de loop der jaren immers al vele geruchten langsgekomen.

 1.   
  Sa.'s avatar

  Ik hoop et zo erg! Vond Mafia 2 echt een geweldige game!

 2.   
  Ralph P Scene's avatar

  Pleas een nieuwe maffia!

 3.   
  Hitman047's avatar

  De enige twee opties die ik kan bedenken zijn Maffia 3 of een nieuwe X-COM.

  Ik gok dat het Maffia 3 is.

 4.   
  D_Dog's avatar

  Aub meer de richting in van GTA V kwa vrijheid, en terug naar de filmische beleving van deel 1.
  Ideale mix imo.

 5.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Wwe 2k16 is onder weg!

 6.   
  Gozer_033's avatar

  MAFIA 3 PLEASEEE!!!!!
  maar dan wel een vervolg niet een nieuwe game.

 7.   
  Musicman88's avatar

  Maar wel een beter einde dan aan Maffia 2. Ok het was een super game, maar dat einde zuigt. 😀

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Als er een nieuwe Mafia game komt ga ik dagenlang masturberen op de trailers en ik schaam me er niet voor. Ik verwacht het wel een beetje want in een video van een site genaamd “sgnikemaG” had “siroB” het er over dat er sowieso een nieuwe Mafia game komt. En aangezien iemand die daar eerst werkte nu bij 2k werkt zullen ze vast wel wat extra info krijgen van die persoon. Dus ik ben er optimistisch over. Mafia 2 was een kunstwerkje

 9.   
  mastertje's avatar

  Laat het idd het weer lijken op mafia 1! Maar met inderdaad meer mogelijkheden voor ‘tussendoor’
  Als ik 1 spel wel heb grijsgespeeld was het mafia wel. Kan me nu nog steeds bepaalde missies voor me halen. Want vond ik die villa missie verrekte lastig toendertijd

 10.   
  soldierarjan's avatar

  Ik hoop ook dat het maffia 3 word die game is al zolang in ontwikkeling inmiddels.
  Maffia 2 kwam volgens mij 2010 uit.

 11.   
  stoneface's avatar

  is bioshock ook van 2k?