Releasedatum Super Mario Galaxy 2 bekend

Nintendo heeft aan alle spanning een einde gemaakt, want men heeft vanmiddag de releasedatum van Super Mario Galaxy 2 bekendgemaakt. Dit vervolg op wellicht een van de beste Wii-titels zal vanaf 11 juni in de Europese winkelrekken te vinden zijn. In Amerika mogen ze al vanaf 23 mei met deze veelbelovende game aan de slag.

Het wachten blijft nog op de concrete Europese releasedatum van die andere grote Nintendo-titel: Metroid Other M. Amerika krijgt deze game op 27 juni en voor Europa staat nog altijd “het derde kwartaal” als planning.

  1.   
    kennth14's avatar

    zo vroeg al 😮 d8 pas eind dit jaar
    maar hoe sneller hoe beter

  2.   
    Dotz's avatar

    Hoe sneller is niet altijd beter, kijk maar naar al die filmgames! Dat daarvan 90% but is komt omdat ze zo geen tijd hebben om de ontwikkeling af te ronden vanwege filmreleases.. Waarom komen ze btw niet met een nieuw concept? 🙁

  3.   
    ckerigon's avatar

    Dotz schreef, "Hoe sneller is niet altijd beter, kijk maar naar al die filmgames! Dat daarvan 90% but is komt omdat ze zo geen tijd hebben om de ontwikkeling af te ronden vanwege filmreleases.. Waarom komen ze btw niet met een nieuw concept? 🙁 "

    Wat is er mis met het oude concept? -_-

  4.   
    7lotus94's avatar

    Kijk er naar uit 🙄

  5.   
    Magana's avatar

    Ik ga hem zeker halen, kan niet wachten! de previews en trailers zijn allemaal supergoed! 🙂