Kratos laat zich niet installeren met God of War III

God of War III zal geen installatie kennen op de PlayStation 3, zo laat Christer Ericson, hoofd technologie van Sony Santa Monica, in een interview weten. Hoewel de Amerikaanse versie 35GB inneemt op de Blu-Ray Disc en zelfs 40GB op de Europese versie van de game, hoeven we dus niets te installeren.

    “God of War 3 does NOT do a HD install. The 5MB listed on box back is for save game only.”

De 5MB die op de achterkant van het doosje wordt aangegeven, is de savedata.

  1.   
    GameAC's avatar

    Third-parties kunnen hier van leren. GoWIII is een grafisch wonder en toch heeft het geen install nodig, U2 ook al niet. Sony kan het dus wel (ergens ook wel logisch).

  2.   
    Neolite's avatar

    Zo kan het dus ook, dit laat nog maar weer even zien dat het installeren op de harde schijf een totaal overbodig iets is, als je maar genoeg tijd in de game steekt. πŸ˜‰

  3.   
    Stranqer's avatar

    jamaar, als je het installeerd zijn de laadtijden wel veel sneller πŸ˜‰

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Knap! 8) Games zoals MGS GOTP was dat wel, en Devil May Cry 4 nam zelf 4 GB in beslag op je hardeschijf dus het is een aplausje waard hoor! Maar ik verwacht niets meer van de makers van de GOW series zij pakken echt de volle 100% die de PS3 te bieden heeft, net zoals ze dat ook deden bij de PS2 met de God of War I & II games. πŸ™‚

    Stranqer schreef, "jamaar, als je het installeerd zijn de laadtijden wel veel sneller πŸ˜‰ "

    Dat maakt niks uit ze zeggen dat het niet nodig om GOW III te instralleren dus ik denk dat de laatijden gewoon het zelfde blijven.

  5.   
    Brucesushi's avatar

    wooh gekk maat das veel bytes

  6.   
    Neolite's avatar

    Stranqer schreef, "jamaar, als je het installeerd zijn de laadtijden wel veel sneller πŸ˜‰ "

    Dat is alleen zo als je de game niet genoeg optimaliseert. En dat gaat voornamelijk om multi-console releases.:wink:

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    Oke is mooi dat die geen installatie maakt op zich, Scheelt toch ruimte weer op je ps3

  8.   
    i_yell0wi7's avatar

    ja maar met een 40 gig blu-ray wil je hem niet installeren ben je gelijk meer dan 40 gig kweit op je HDD

  9.   
    GameAC's avatar

    Jellehuis schreef, "ja maar met een 40 gig blue-ray wil je hem niet installeren ben je gelijk meer dan 40 gig kweit op je HDD"

    πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

  10.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    ah beter

  11.   
    Vinstaro's avatar

    Ik heb sinds gisteren een ps 3 wat bedoelen ze met geen installatie ofzo, als je een spel koopt hoef je het toch niet te installeren op de ps 3(ik heb de ps3 slim 120 gb:D

  12.   
    GameAC's avatar

    Vinstaro schreef, "Ik heb sinds gisteren een ps 3 wat bedoelen ze met geen installatie ofzo, als je een spel koopt hoef je het toch niet te installeren op de ps 3(ik heb de ps3 slim 120 gb:D"

    Google is je vriend. Maar goed, voor deze keer. Sommige games hebben een verplichte install om laadtijden te beperken. Meestal 5gb.

  13.   
    MaTriX's avatar

    Kreeg vandaag de Collection binnen van GOW 1 en 2 en E3 demo code, de demo was gruwelijk.

  14.   
    M@tthijs's avatar

    Donderdag (als ik het goed heb tenminste) komt de demo uit van GoW 3, ben echt wel benieuwd. Dit moet namelijk mijn eerste God of War worden die ik ooit gespeeld hebt en ga er dan dus achter komen of dat iets voor mij is, of dat ik het beter meteen kan vergeten. πŸ™‚

  15.   
    GameAC's avatar

    ByloBoy schreef, "Donderdag (als ik het goed heb tenminste) komt de demo uit van GoW 3, ben echt wel benieuwd. Dit moet namelijk mijn eerste God of War worden die ik ooit gespeeld hebt en ga er dan dus achter komen of dat iets voor mij is, of dat ik het beter meteen kan vergeten. πŸ™‚ "

    Je moet wel een hele slechte smaak hebben qua games wil je GoW niks vinden.

  16.   
    Rijstekorrel's avatar

    Jellehuis schreef, "ja maar met een 40 gig blu-ray wil je hem niet installeren ben je gelijk meer dan 40 gig kweit op je HDD"

    Haha jij snapt er duidelijk niks van als een schijf vol zit met 40 gb en moet ook wat installeren op je ps3 betekent het niet dat die de hele blu-ray kopieert Xd

  17.   
    nanathan's avatar

    best want ik heb een 40 gig PS3 :p en die staat al redelijk vol

  18.   
    Houserz's avatar

    Het maakt echt niet uit hoeveel G je hebt , ik heb al zoveel games moten herinstalleren omdat ik ze eraf geknikkerd had voor een ander gamepie

  19.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik heb toch ook echt een 40 gb ps3 en die is nog niet vol te krijgen en heb toch al aardig wat spellen,

    Je moet gewoon geen muziek,foto’s en films op je ps3 zetten en demo’s heb ik mnaar 1 en dat is god of war 3 waar ik code voor had gekregen.

  20.   
    nickkok14's avatar

    kan ik als ik hem heb gehaald meteen spelen πŸ˜€ want erger me kapot (beetje overdreven maar toch πŸ˜› ) aan die installatie tijden als je een spel net hebt gekocht πŸ‘Ώ 😳

  21.   
    Vinstaro's avatar

    GameAC schreef, "

    ”Vinstaro” schreef, "Ik heb sinds gisteren een ps 3 wat bedoelen ze met geen installatie ofzo, als je een spel koopt hoef je het toch niet te installeren op de ps 3(ik heb de ps3 slim 120 gb:D"

    Google is je vriend. Maar goed, voor deze keer. Sommige games hebben een verplichte install om laadtijden te beperken. Meestal 5gb. "

    Hartelijk bedankt