Genoeg verrassingen in Metal Gear Solid: Peace Walker

Om ons gamers warm te stomen voor het nieuwe avontuur van Hideo Kojima, Metal Gear Solid: Peace Walker voor de PlayStation Portable, komen er de laatste tijd flink wat nieuwtjes uit. Ook vandaag staan we voor een vraag, of uitroepteken, om in hogere Metal Gear Solid-sferen te blijven.

    “There’s another ultimate charm outside of co-op play hidden in Peace Walker”.

Jiro Oish, PR manager van Kojima Productions, heeft laten weten dat we namelijk nog een aantal verrassingen kunnen verwachten in Peace Walker. Hij wilde echter niets loslaten, maar meldde dat we binnenkort meer informatie kunnen verwachten.

De verrassingen staan echter los van de co-op modus die in de game zal zitten. Dus tot die tijd blijft Snake gewoon in zijn kartonnen doos zitten.


Metal Gear Solid: Peace Walker speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen in Metal Gear Solid 3: Snake Eater af en beschrijft de opkomst van Outer Heaven op Costa Rica. De multiplayer van Peace Walker kent een 2 tot 4 speler co-op, waarbij je met je teamleden verscheidene missies moet voltooien. Je zult elkaar moeten helpen naar hoger gelegen niveaus en je kunt deuren dichthouden zodat de vijand niet kan vluchten en jij op een andere manier kunt aanvallen. Tevens is het mogelijk je vrienden te redden in deze multiplayer. Daarnaast kun jij je medespeler vastpakken zodat jullie verbonden zijn. Loopt de één, dan volgt de ander.

Tevens kun je vrijwel zeker op die manier wapens en uitrusting delen. Peace Walker kent daarnaast een sterk strategisch pad. Het is bijvoorbeeld goed om als team wapens te hebben voor lange afstanden, maar ook voor de korte afstand, om een balans te creëren.

Metal Gear Solid: Peace Walker verschijnt 27 mei voor de PlayStation Portable.

  1.   
    game-gast's avatar

    nog ff w8en dan

  2.   
    MelvinK's avatar

    ben wel benieuwd ernaar 😀