Metal Gear Solid: Peace Walker richting PlayStation Network?

Hoewel Metal Gear Solid: Peace Walker over iets meer dan een maand bij ons in de winkel ligt, is het mogelijk dat Kojima’s lopende vrede meer leven gaat kennen dan alleen op de PlayStation Portable.

    “So after I had done the preview, [Konami] had a Q/A session with us to get our complaints/ideas about the game. Other than the basics, they asked what we thought about if they released it on PSN for the PS3 as well and had online multiplayer.”

Bij een Q&A-sessie van Hideo Kojima tegenover journalisten, stelde de beste man namelijk naast algemene vragen over de game ook de vraag of ze Peace Walker ook graag op het PlayStation Network zien verschijnen. Of Konami hier daadwerkelijk iets mee gaat doen, is nog niet bekend.

Er gaan echter wel geruchten dat dit wellicht het mysterieuze project van Kojima is. We zullen zien…

  1.   
    Slayer61's avatar

    Als het naar de PS3 zou komen vind ik dat echt dom. Ik dacht dat het een PSP game was en niet PS3. Konami ook met z’n stomme ideeen.

  2.   
    Daniel Z's avatar

    ”Slayer61″ schreef, "Als het naar de PS3 zou komen vind ik dat echt dom. Ik dacht dat het een PSP game was en niet PS3. Konami ook met z’n stomme ideeen."

    Dit is juist geweldig. Zo wordt een breder publiek aangetrokken en met een controller spelen deze games toch net iets beter 😉

  3.   
    soulzx3's avatar

    ach ik vind metal gear wel leuk, maar kheb geen ps3 😐

  4.   
    Slayer61's avatar

    Daniël-Z schreef, "

    ”Slayer61″ schreef, "Als het naar de PS3 zou komen vind ik dat echt dom. Ik dacht dat het een PSP game was en niet PS3. Konami ook met z’n stomme ideeen."

    Dit is juist geweldig. Zo wordt een breder publiek aangetrokken en met een controller spelen deze games toch net iets beter 😉 "

    Je kan ook gewoon je controller op de PSP gebruiken…dus…