Presentaties van Molyneux, Schafer en Toriyama tijdens GDC 10

Volgende maand, van 9 tot en met 13 maart, vindt in San Fransisco de Game Developers Conference 2010 plaats. Tijdens deze dagen maken vele bedrijven en diverse grote namen uit de games-industrie hun opwachting om nieuwe games, eerste beelden en vooral ook hun visie op games te onthullen.

Inmiddels zijn er al behoorlijk wat grootheden bevestigd voor de GDC 10. Zo zal Peter Molyneux, de baas van ontwikkelaar Lionhead, meepraten over “The Complex Challenges of Intuitive Design”, waarbij diverse aspecten van Fable III aan bod komen. Verder is Tim Schafer (Brütal Legend) aanwezig om een praatje te houden met de pakkende titel “Make ‘Em Laugh: Comedy in Games”. Samen met de schrijfster van Overlord, Rhianna Pratchett, en Sean Vanaman van Telltale zal Schafer spreken over komedie en humor in games.

Daarnaast heeft de organisatie ook niemand minder dan Final Fantasy XIII director Motomu Toriyama weten te strikken. Hij gaat een presentatie houden over role-playing games. En als een van de grote “keynote speakers” komt Sid Meier volgende maand eveneens naar San Fransisco. De tweede keynote speaker wordt binnenkort nog bekendgemaakt.

  1.   
    Houserz's avatar

    Ik ben errrug benieuwd

  2.   
    firehopper211's avatar

    Ik ook.

  3.   
    Xtremie's avatar

    Ik hoop dat er meer informatie over Spec Ops: The Line en Agent komt.