Prince of Persia: The Forgotten Sands voorzien van officiële website

Het nieuwe avontuur van onze Perzische prins gaat in mei weer verder dankzij Prince of Persia: The Forgotten Sands. Om het wachten iets te verzachten heeft Ubisoft vandaag de officiële website van de game gelanceerd. De site zal bijgewerkt worden met nieuwe content, dus ideaal voor alle fans die niet genoeg van Prince of Persia kunnen krijgen.

Prince of Persia: The Forgotten Sands speelt zich af tussen The Sands of Time en Warrior Within, waarbij we de prins tegenkomen die naar het koninkrijk van zijn broer gaat. Daar ontdekt hij echter dat het wordt aangevallen door diverse kwade krachten. De Prins besluit de hulp in te schakelen van de krachtige Sands om het koninkrijk te redden, maar met grote krachten komt ook een grote verantwoordelijkheid.

Verwacht vele epische momenten, veel acrobatische kunsten van de Prins en een vernieuwd combatsysteem. Aan de basis van de game ligt de sterke Anvil-engine, die ook gebruikt werd voor de Assassin’s Creed-games. De versies voor de Wii, PSP en DS kennen een eigen, unieke spelervaring ten opzichte van de krachtigere platformen.

Prince of Persia: The Forgotten Sands verschijnt medio mei 2010, naar verwachting voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation Portable en Nintendo DS.

  1.   
    delta62's avatar

    Nice, ik vond de nieuwste Prince wel erg vet.

  2.   
    firehopper211's avatar

    The sands of time RULEZ!!!! 😆 8)

  3.   
    MaTriX's avatar

    Zou graag wat een ingame filmpje willen zien.

  4.   
    LightFasher's avatar

    met die nieuwe site is er vast snel meer nieuws op komst:D
    ik ben benieuwd

  5.   
    MauriceV's avatar

    NICE!!!

  6.   
    Sa.'s avatar

    MauriceV schreef, "NICE!!!"

    LOL een avatar van Avatar 😀 😆 🙄 😆