Geen Trophies en Achievements in Assassin’s Creed II DLC

Hoewel fans van Assassin’s Creed II eindelijk aan de slag kunnen met de eerste lading downloadable content (DLC), genaamd ‘The Battle of Forli’, hebben wij een minder leuk nieuwtje voor Trophy en Achievement verzamelaars. Die zitten namelijk niet in de DLC, zo wist Ubisoft te bevestigen.

  “The DLC won’t be getting any new awards added for either PS3 or 360.”

De DLC is vanaf vandaag te downloaden in de PlayStation Store voor €3,99 of Market Place voor 320 Microsoft Points. Je zal er echter geen beloning voor krijgen dit keer. Of de volgende DLC, genaamd Bonfire of the Vanities, Trophies of Achievements krijgt is nog niet bekend.


In Assassin’s Creed 2 speel je niet meer met Altaïr. Hoofdpersoon in dit tweede deel is Ezio Auditore da Firenze, een jonge edelman die zijn familie heeft verloren door verraad van andere heersende families. De game speelt zich af in Venetië, gedurende het Renaissance-tijdperk, en verder zijn er veel vernieuwingen ten opzichte van de eerste Assassin’s Creed.

Zo beschikt Ezio over nieuwe wapens en kan hij zwemmen, zodat je niet langer verdrinkt als je in het water terecht komt. Er zijn meer soorten vijanden, zowel sterke tegenstanders die krachtig zijn in close-combat gevechten als slimme vijanden die zelfs schuilplaatsen doorzoeken. Missies zijn van meer variatie voorzien en ook het Toscaanse platteland zorgt voor een interessanter buitengebied. Verder zorgt Leonardo da Vinci als een ouderwetse “Q” voor nieuwe gadgets en leert Machiavelli je nieuwe tactieken.

Lees voor meer informatie over Assassin’s Creed II ook eens onze review of bekijk onze uitgebreide video review!

Assassin’s Creed II is verschenen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De PC-versie komt uit op 4 maart.

 1.   
  Fischer's avatar

  Ik heb er meestal een hekel aan, denk je alle achievements te hebben komen er nog meer bij.

 2.   
  G_Dragon16's avatar

  Ik had die ene achievement nog niet fly swatter (hierbij moest je guard kicken met fly machine) ik heb deze nu net gehaald in de dlc! hij is te halen bij de speciale memory , zoals ik het bekijk is het verder geen extra missie!

 3.   
  DutchFreeze's avatar

  Dus de volgende DLC is ook al bekend 8) Is ook al bekend wat die release datum is?

 4.   
  LittleRemco01's avatar

  Jammer ! 🙁

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Die Trophies boeien me totaal niet leuk als ik ze aan spelen ben, Maar als ik spel haal of speel doe ik het echt niet voor de thropies.

  Ik had het met gta 4 ik had hem echt net alles gehaald helemaal 100% was ik dus wel effe zoet mee kwam er een update voor gta voor trophies, Dus ik start gta 4 op en spel was geladen kwam er een melding dat ze voor bestaande saves niet werkte en alleen voor nieuw. Ik dacht toen echt ja daaag bekijk het maar heb ik hele tijd gedaan om alles te halen ga ik het echt niet opnieuw doen.

 6.   
  X-doos's avatar

  Ik heb nu 85% van de trophies, maar er zitten toch echt wel moeilijke bij hoor, en ik heb ook niet zo veel zin om al de veren te verzamelen.

 7.   
  gouanoz's avatar

  dat is wel flikkerig, in AC2 zelf heb je achiefments als je een sequence uitspeelt, maar niet die van waar de DLC is uitgeknipt. ik dacht dan: die komt dan wel in de DLC, maar daar dus ook niet 😡

 8.   
  mastertje's avatar

  gouanoz schreef, "dat is wel flikkerig, in AC2 zelf heb je achiefments als je een sequence uitspeelt, maar niet die van waar de DLC is uitgeknipt. ik dacht dan: die komt dan wel in de DLC, maar daar dus ook niet 😡 "

  alle achievements kan je halen in het ‘orgineel’;)
  of ik begrijp je nu gewoon verkeerd 😛