Dragon Age: Origins DLC spoedig weer online; plannen voor meer DLC

Spelers van Dragon Age: Origins opgelet: de Return to Ostagar DLC die van Xbox LIVE werd afgehaald vanwege het veroorzaken van een groot aantal ernstige bugs en glitches, komt binnenkort weer online te staan. Dit vertelde Ray Muzyka, de baas van ontwikkelaar BioWare:

    “It’s almost through certification and it will go back up very soon.”

De problemen ontstonden doordat Xbox LIVE op hetzelfde moment van een title update werd voorzien, die blijkbaar niet goed overweg kon met de DLC. Maar dat is nog niet alles, Muzyka verklapte namelijk ook nog plannen te hebben voor meer downloadable content voor de prijswinnende RPG van vorig jaar.

    “We have a big investment planned for Dragon Age with more DLC coming in the next week or so.”

Het wachten is dus op de onthulling van de volgende downloadable content, die hopelijk bij de release al compleet ontdaan is van bugs en dergelijke.

Dragon Age: Origins is volgens ontwikkelaar BioWare de spirituele opvolger van Baldur’s Gate. Met Dragon Age: Origins gaan we terug naar de ‘roots’ van het genre, waarbij we een mix voorgeschoteld krijgen van fantasy-elementen met prachtige visuals, een emotionele verhaallijn, krachtige magie en spannende en brute combat. Daarnaast is je keuze voor een specifiek character van grote invloed op het verloop van de game en hoe de wereld op jou reageert.

Wil je meer weten over Dragon Age: Origins? Lees dan onze review.

Dragon Age: Origins is verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Myke's avatar

    Jaah laat maar weer komen, die DLC 😀 Altijd leuk om weer iets nieuws te doen in Dragon Age 🙂

  2.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Myke schreef, "Jaah laat maar weer komen, die DLC 😀 Altijd leuk om weer iets nieuws te doen in Dragon Age :)"

    Dat vind ik ook 8)