Ontwikkelaar: Meer dan 10 uur speeltijd in God of War III

Het is bijna een vanzelfsprekendheid tegenwoordig dat de singleplayer van een game amper zeven uur duurt. De mensen van MTV wilden eens weten hoe dit voor God of War III geldt en ze spraken met producer John Hight van Sony Santa Monica. Hight liet weten dat de speelduur van God of War III meer dan 10 uur bedraagt. Hij vertelde:

    β€œTen is longer, but ten might not be considerably longer! It’s more than 10 hours.”


God of War III is het nieuwste avontuur van Kratos en tevens het eerste deel uit de serie dat de stap zet naar ‘next-gen’. In dit derde deel gaat Kratos opnieuw op zoek naar de mensen die hem verraden hebben. De Blades of Chaos zijn uiteraard weer van de partij, waarmee je binnen no time de wreedste combo’s uit de kast trekt. Het moge geen verrassing heten dat het upgradesysteem wederom aanwezig is. De nodige magische krachten, wapens, combo’s; allemaal zijn ze weer te upgraden. Daarbij krijgt Kratos ook nieuwe wapens, zoals twee ijzeren leeuwenkoppen die dienst doen als bokshandschoenen. En verwacht natuurlijk veel gore, bloed, uiteengescheurde vijanden, Griekse mythologie en vooral: actie!

Lees voor meer informatie over God of War III onze Fast Forward!

God of War III verschijnt ergens in maart voor de PlayStation 3.

  1.   
    Redot's avatar

    Lekker veel. Leuk voor de single players !

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Het is wel langer dan God of War II dacht ik.
    Of je moet meteen met de wat hogere moelijkheids graad beginnen om zo meer speeltijd eruit te trekken.

  3.   
    game_expert's avatar

    Super vet ! πŸ˜€

  4.   
    MaTriX's avatar

    Das mooi, ik kijk al uit ernaar.

  5.   
    mastertje's avatar

    Sorry hoor, maar ik vind dit nou niet echt bepaald veel.
    Vooral voor een game niet die alleen een goede singleplayer heeft.

    (Moet je niet als excuus gaan zeggen dat alle games maar zo kort speeltijd heeft, want ik spring ook niet in de sloot als een vriend erin springt)

  6.   
    GameAC's avatar

    Zo veel is dit nou ook weer niet. Maar God of War heeft toch meestal goede replay value. Dus dat komt denk ik wel goed.

  7.   
    Deja Vu's avatar

    Dat worden in ieder geval +/- 10 epische uren!

  8.   
    ThuiSSiE's avatar

    Eigenlijk te zot voor woorden. 10 uur gaemplay en je verhaal is af? Manman….sommige games kunnen nooit lang genoeg zijn.

  9.   
    Thieskuhhh's avatar

    dat is niet echt lang.. had eigenlijk wel meer verwacht

  10.   
    zombieater's avatar

    nice^^ Maar met 7uur was GoWIII ook vet geweest :p Nu alleen nog vetter hoop ik πŸ˜€

  11.   
    Rijstekorrel's avatar

    Thieskuhhh schreef, "dat is niet echt lang.. had eigenlijk wel meer verwacht"

    Met sowieso 10 uur ben je nog wel effe bezig een aantal dagen, Of je moet in weekend gewoon de hele tijd door spelen als je geen leven heb.

  12.   
    mastertje's avatar

    Carlos0_0″][quote=”Thieskuhhh schreef, "dat is niet echt lang.. had eigenlijk wel meer verwacht"

    Met sowieso 10 uur ben je nog wel effe bezig een aantal dagen, Of je moet in weekend gewoon de hele tijd door spelen als je geen leven heb.[/quote]

    In het weekend speel je sowieso meer. Dan denk ik dat er gemiddeld 3 of 4 uur gespeeld wordt per dag. Dat is dan dus 6 of 8 uur aan het eind van de weekend en heb je zowat het spel al uitgespeeld wat gewoon kort is.

  13.   
    Rijstekorrel's avatar

    mastertje schreef, "

    ”Carlos0_0″ schreef, "[quote=”Thieskuhhh”].."

    Met sowieso 10 uur ben je nog wel effe bezig een aantal dagen, Of je moet in weekend gewoon de hele tijd door spelen als je geen leven heb."

    In het weekend speel je sowieso meer. Dan denk ik dat er gemiddeld 3 of 4 uur gespeeld wordt per dag. Dat is dan dus 6 of 8 uur aan het eind van de weekend en heb je zowat het spel al uitgespeeld wat gewoon kort is.[/quote]

    Nou niet iedereen waaronder ik niet, Ik werk ook op zaterdag dan erna uit want om nou de hele zaterdag thuis te zitten spoor je niet het is weekend ga wat doen behalve gamen. Je kan lekker effe naar een kroeg/discotheek of een filmpje pakken ofzo/poolen noem maar wat, het is echt niet gezond hele weekend er achter te zitten.

  14.   
    nurie's avatar

    10 hours of epicness?

  15.   
    mastertje's avatar

    Carlos0_0″]

    ”mastertje schreef, "[quote=”Carlos0_0″ schreef, ".."

    In het weekend speel je sowieso meer. Dan denk ik dat er gemiddeld 3 of 4 uur gespeeld wordt per dag. Dat is dan dus 6 of 8 uur aan het eind van de weekend en heb je zowat het spel al uitgespeeld wat gewoon kort is."

    Nou niet iedereen waaronder ik niet, Ik werk ook op zaterdag dan erna uit want om nou de hele zaterdag thuis te zitten spoor je niet het is weekend ga wat doen behalve gamen. Je kan lekker effe naar een kroeg/discotheek of een filmpje pakken ofzo/poolen noem maar wat, het is echt niet gezond hele weekend er achter te zitten.[/quote]

    Weet ik πŸ˜‰ maar wat jij nu opnoemt is vooral voor s’ avonds ;). In de middag een filmpje kijken is geen bal aan namelijk, moet je in de avond doen. Maar van bijvoorbeeld 12 tot 2 even gamen en van 6 tot 7 ofzo. Dat vind ik wel normale tijden, omdat meestal niemand iets aan het doen is ivm eten enzo.

  16.   
    Rijstekorrel's avatar

    mastertje schreef, "

    ”Carlos0_0″ schreef, "[quote=”mastertje”].."

    Nou niet iedereen waaronder ik niet, Ik werk ook op zaterdag dan erna uit want om nou de hele zaterdag thuis te zitten spoor je niet het is weekend ga wat doen behalve gamen. Je kan lekker effe naar een kroeg/discotheek of een filmpje pakken ofzo/poolen noem maar wat, het is echt niet gezond hele weekend er achter te zitten."

    Weet ik πŸ˜‰ maar wat jij nu opnoemt is vooral voor s’ avonds ;). In de middag een filmpje kijken is geen bal aan namelijk, moet je in de avond doen. Maar van bijvoorbeeld 12 tot 2 even gamen en van 6 tot 7 ofzo. Dat vind ik wel normale tijden, omdat meestal niemand iets aan het doen is ivm eten enzo.

    [/quote]

    Ja oke maar ik houd even rekening er zijn zat mensen die in het weekend zaterdag werken tot 8 uur ofzo

  17.   
    luuk*'s avatar

    wel zuur da ze di deel niej op de ps2 uitbrenge vind ik toch…. πŸ™

  18.   
    Rijstekorrel's avatar

    luuk* schreef, "wel zuur da ze di deel niej op de ps2 uitbrenge vind ik toch…. πŸ™ "

    Ze gaan met de tijd mee deel 1 en 2 worden opnieuw gemaakt voor de ps3 in een speciale box, En ik vind het helemaal niet nodig deel 3 voor de ps2 dat kan die al niet eens aan. En de ps2 komen nog wel spellen maar de echte toppers al niet meer dat is met een nieuwe console altijd zo toppers komen alleen nog maar voor de nieuwere.

    En de ps3 is er sinds 2006 het is nu 2010 als je nu nog niet een nieuwe console heb weten te sparen dan kan je echt totaal niet sparen. Als je iets graag wil dan ga je er ook voor

  19.   
    booster666's avatar

    Zelda was 60 uur, die was pas lang.