Mass Effect 2 krijgt in-game store ‘The Cerberus Network’ en gratis DLC

Eerder werden er al geruchten verspreid over mogelijk goedkopere of gratis downloadable content (DLC) op de releasedag van Mass Effect 2. Inmiddels weten we echt hoe het zit met deze DLC. Mass Effect 2 krijgt namelijk zijn eigen in-game store, genaamd ‘The Cerberus Network’. Via dit portaal kan de community op de hoogte blijven wat betreft nieuwtjes en kan er naar hartenlust DLC gedownload worden, zolang je er maar voor betaalt.

Spelers kunnen zich op The Cerberus Network registreren door middel van een unieke code, die geleverd wordt bij zowel digitale als fysieke versies van het spel. Als je je registreert op de dag van de launch van Mass Effect 2, dan krijg je gratis een downloadable mission pack. In dit pakket zit een aantal missies, waarin onder andere de mysterieuze Zaeed wordt geïntroduceerd, een huurmoordenaar die zich bij Sheppard’s crew voegt..


Mass Effect 2 gaat verder waar het eerste deel stopte. Het verhaal neemt je weer mee naar de wereld die men inmiddels kent van Mass Effect om hier weer genoeg actie te beleven. Over specifieke verhaalelementen is nog niet veel bekend, maar het is al aangekondigd dat er grondig gekeken is naar enkele gameplaytechnieken. De quests en vooral de sidequests zijn nu beter uitgewerkt en zouden een completer geheel moeten vormen. Over het algemeen zijn er veel kleine aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd, wat samen met de bekende geweldige graphics en wederom een onbetwist ijzersterk verhaal vast weer een topper oplevert.

Lees voor meer informatie over Mass Effect 2 ook eens onze uitgebreide E3-preview!

Mass Effect 2 verschijnt 29 januari voor de PC en Xbox 360.

  1.   
    JonsoN's avatar

    GRATIS DLC 8)
    Dat zie je niet vaak meer.

  2.   
    Neolite's avatar

    Leuk dat ze het uitbrengen als gratis DLC. Aangezien ik Mass Effect 2 helemaal grijs ga spelen is dit zeer zeker welkom.

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik probeerde laatst weer een keer Mass Effect 1 uit te spelen om die savegame te krijgen voor deel 2, maar deel 1 heeft zo veel bugs dat ik niet meer kon verder spelen 🙁

  4.   
    MaTriX's avatar

    Volgende week donderdag is het eindelijk zover, tot die tijd ben ik bezig met Darksiders.

  5.   
    mastertje's avatar

    het is eigenlijk niet gratis dus, want je moet betalen voor die in-game store?