Collector’s Edition Heavy Rain onthuld; DLC bevestigd

Vandaag mogen de liefhebbers van Heavy Rain aanzienlijk verblijd worden. Ontwikkelaar Quantic Dream heeft namelijk de Collector’s Edition onthuld van deze interactieve game. Daarbij kon het bedrijf ook nog bevestigen dat Heavy Rain direct na de release voorzien zal worden van downloadable content.

De Collector’s Edition bevat een exclusieve voucher om de eerste downloadable content, onder de naam Heavy Rain: Chronicle 1 – The Taxidermist, te downloaden. Verder wordt deze speciale editie verscheept met de officiële soundtrack en een dynamisch XMB-thema.

Naast de eerste kroniek wordt direct na de release van Heavy Rain ook nog een tweede kroniek vrijgegeven. Een prijs voor beide pakketten of de Collector’s Edition wist men nog niet te geven, waarbij helaas ook nog geen officiële releasedatum voor de game.


In Heavy Rain staan vier personen centraal: Ethan Mars, Scott Shelby, Madison Paige en Norman Jayden. Je zult afwisselend met één van hen een missie spelen en elk personage heeft een ander lot, al zullen hun verhaallijnen zeker met elkaar te maken hebben. Het maken van keuzes staat centraal, waarbij je regelmatig emotionele en moeilijke momenten mee zult maken bij de zoektocht naar de beruchte Origami-killer. De game kent verder een contextgevoelige besturing, die lijkt op de besturing van Fahrenheit, het nodige speurwerk en Quick-Time-Events.

Wil je meer weten over Heavy Rain? Check dan ook eens onze E3-preview!

Heavy Rain verschijnt onder voorbehoud op 26 februari 2010 voor de PlayStation 3.

  1.   
    gebruiker50081's avatar

    Zo’n theme lijkt me wel vet om te hebben 😛

  2.   
    GameAC's avatar

    Hopelijk niet te duur. Want die collectors edition ziet er wel vet uit.

  3.   
    gragon3's avatar

    Kijke wat de prijs van de DLC is, en van de Collectors edition, want de soundtrack en thema boeien me niet zo

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik neem wel de gewone die speciale versies zitten meestal toch niet zulke boeiende dingen bij.

  5.   
    MaTriX's avatar

    Kweet het nog niet met deze game, ik wacht eerst een demo af.