Demo Army of Two: The 40th Day donderdag op PSN en Xbox LIVE

EA Montreal heeft laten weten dat we aankomende donderdag los kunnen gaan met een demo van Army of Two: The 40th Day. De demo bevat een groot deel van het eerste level uit de game, waarbij je met Salem en Rios meteen in de problemen komt als Shanghai wordt aangevallen. Je kunt de actie via online co-op of in split-screen spelen. Een PSP-demo verschijnt 14 januari op het PlayStation Network.


Het verhaal van Army of Two: The 40th Day neemt ons mee naar Shanghai, China. Als een ramp van ongekend formaat de stad treft, zitten Rios en Salem er middenin. Een typisch geval van het verkeerde moment, op de verkeerde plaats… maar met het ideale team! Een aantal zorgvuldig geplande, mysterieuze rampen legt Shanghai in puin en aan het Army of Two de taak om zich een weg door de verwoeste stadsdelen te vechten en het geheim van de 40th Day te ontdekken. Verwacht veel nieuwe co-op acties die spelers op elk moment kunnen gebruiken, waardoor geheel nieuwe strategieën mogelijk zijn om samen te werken. Het geheel resulteert in een grotere, betere en extremere co-op ervaring met de beste tactieken voor twee personen.

Lees voor meer informatie over Army of Two: The 40th Day ook eens onze Gamescom-preview.

Army of Two: The 40th Day verschijnt 8 januari voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation Portable.

  1.   
    Maffia173's avatar

    Lijkt me wel gaaf. Zeker effe downloaden 🙂

  2.   
    JonsoN's avatar

    Zullen we dan even kijken hoezeer hij is verbeterd.. 😉

  3.   
    GameAC's avatar

    Hopelijk is het een grote stap in de goede richting.

  4.   
    LittleRemco01's avatar

    Is (hopelijk) het downloaden waard. 😉

  5.   
    Baker502's avatar

    Gelijk downloaden! 😳

  6.   
    Moon-Hero's avatar

    Ik vond Army Of Two niet zo vet.Maar na ik al de trailers heb gezien van The 40th Day,zit ik toch te denken om de demo te gaan proberen.

  7.   
    Stephan123's avatar

    Gelijk downloaden 😀