Army of Two: The 40th Day krijgt mogelijk vervolg

Army of Two: The 40th Day, het vervolg op de eerder verschenen Army of Two, was een game die vooral werd geroemd vanwege zijn toffe co-op. Volgens een insider is Electronic Arts bezig met een nieuw deel binnen de serie, die Army of Four zal gaan heten. Deze game zal, zoals de naam al enigszins suggereert, draaien om co-op met maar liefst vier spelers.

Volgens diezelfde insider wordt de game gemaakt met behulp van de Frostbite 2-engine, een engine waar EA DICE al heel bekend mee is. Het schijnt dan ook dat nu Battlefield 3 af is, een gedeelte van het team van DICE mee zal gaan helpen aan Army of Four. Volgens een insider is dit omdat het momenteel niet zo goed gaat met de ontwikkeling van Army of Four. In hoeverre dit allemaal waar is, is nog niet bekend, gezien Electronic Arts officieel nog niets bekend heeft gemaakt.

 1.   
  Rolandos's avatar

  Het eerste deel van Army of Two vond ik vet maar het vervolg vond ik echt super slecht. Hopelijk kunnen die lui van BF3 de boel een beetje opknappen om zo weer een vette game neer te zetten. 🙂

 2.   
  -050- Critical's avatar

  juist dit juich ik toe! ik heb army of two the 40th day helemaal aan gord gespeeld! 🙂

 3.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  had liever een nieuw IP gezien. vind army of two niks meer, deel 2 was echt slecht. deel 1 was awesome