SEGA onthult Sonic Classic Collection

SEGA Europe en SEGA of America hebben vandaag aangekondigd dat de originele games van het legendarische spelicoon Sonic The Hedgehog begin 2010 voor het eerst in de geschiedenis worden uitgebracht voor de Nintendo DS. Sonic Classic Collection is een verzameling van de eerste vier avonturen van Sonic, namelijk Sonic The Hedgehog 1, 2 en 3 en Sonic & Knuckles. De collectie moet een hele nieuwe generatie gamers vertrouwd maken met de invloedrijkste titels van Sonic ooit, exclusief voor de DS.

[SCREENSHOTS]
Met de Sonic Classic Collection kunnen zowel oude als nieuwe fans door de zo geliefde zones van de vier originele avonturen voor de Mega Drive sprinten om de Chaos Emeralds te verzamelen en de wereld te redden. Sonic Classic Collection is geoptimaliseerd voor de Nintendo DS en bevat voor het eerst in de geschiedenis een nieuwe functie waarmee je het spel overal kunt opslaan.

Sonic Classic Collection verschijnt medio maart 2010 voor de Nintendo DS.

Meer Sonic Classic Collection

18/3/2010Sonic Classic Collection 7
  1.   
    Steelpartyhat's avatar

    ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ oh yeah 8)
    ga ik zeker halen
    echt vet sonic the hedgehog 1 was echt 1 van mijn eerste spellen die ik heb gespeeld

  2.   
    ckerigon's avatar

    Dit is idd een goeie zet..
    Iedereen weet dat dat de beste sonic games zijn ๐Ÿ˜€

  3.   
    b00m666's avatar

    classic

    jammer dat ik sinds 2008 sonic heb afgezworen

  4.   
    squidgyboy's avatar

    geweldig die oude games

  5.   
    Dotz's avatar

    Geweldig! De nieuwe Sonic-Games zijn bagger! Maar dit is dรฉ shit! Als ik een ds haal is het alleen voor deze games (en misschien voor GTA:CTW). ๐Ÿ™„ The New Super Mario Bross is ook niets, veel te makkelijk vergleken met de classics..