EVE Online: Dominion expansie uitgebracht

Vandaag komt de gratis EVE Online: Dominion expansie uit. Veranderingen tonen zich vooral onder de motorkap en het lijkt dan ook meer een patch te zijn dan een echte expansie.

De grootste veranderingen zijn doorgevoerd in het territorium controlesysteem, de zogenaamde ‘Sovereignty’. Er is nu een meer tactische en actieve benadering nodig voor het veroveren en behouden van territoria. Het bezitten van territoria heeft ook meer nut gekregen, door het toevoegen van uitgebreidere opties voor het bestuur ervan.

Binnen en tussen allianties kan er beter gecommuniceerd worden en ‘Capital ships’ hebben ook meer macht gekregen door de toevoeging van een aantal ‘Doomsday Devices’. Planeten en sterrenvelden hebben betere graphics gekregen en het voorheen abominabele in-game mailen en browsen is aangepakt. Dit zou nu ook makkelijk en flexibel moeten werken.

Voor de volledige lijst met toevoegingen en verbeteringen kun je hier de Dominion-site bezoeken.


Eve Online is een Massive Multiplayer Online die zich afspeelt in de ruimte. Je kunt je begeven naar andere universums en het heelal ontdekken. Uiteraard kan er ook het nodige gehandeld en gevochten worden. Je kunt je verenigen in corporations en samenwerken in allianties. Bovendien kun je je eigen territorium afbakenen en uitbreiden of de piraat uithangen en andere spelers plunderen.

EVE Online is verschenen voor de PC.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren