Square Enix werkt aan cinematics voor Deus Ex 3

Stephane D’Astous van Eidos Montreal heeft laten weten dat men de hulp heeft ingeroepen van Square Enix om aan de cinematics van Deus Ex 3 te werken. Square Enix heeft zich al bewezen als uitstekende makers van CGI-cinematics en aangezien men Eidos enige tijd terug heeft overgenomen, is het geen vreemde zet om elkaar te helpen op deze manier. D’Astous verklaarde:

    “The cinematics – by which I mean any CGI pre-rendered cinematics – are going to be done in Tokyo by Square Enix, and that’s going to be amazing. The people in Tokyo are just so glad to work on it. This is the first project for them that’s a non-Final Fantasy title – they even want to work on Thief 4 too, so everyone is really excited.”

Met Deus Ex 3 en Thief 4 heeft Eidos in elk geval twee veelbelovende titels in ontwikkeling.

Deus Ex 3 logo

In Deus Ex 3 wordt de wereld geregeerd door grote bedrijven die machtiger zijn geworden dan regeringen wereldwijd. Er zijn samenzweringen die deze bedrijven tegen elkaar op zetten. Het werk van Adam Jensen, de hoofdpersoon, wordt aangevallen en dan begint het verhaal. Het is gezegd dat de belangrijkste vijand lijkt op Jensen.

Tevens is bekend geworden dat er squad-based gameplay betrokken is bij de nieuwe Deus Ex. Een aantal A.I. soldaten staan aan jou kant en luisteren naar jou orders. Ook vrouwen zullen een grote rol spelen. Sommige zullen je helpen, andere zullen je verleiden en bedriegen. Dat zal afhangen van jouw acties in de game. Er zullen ook bossfights zijn. De moeilijkheidsgraad daarvan is evens afhankelijk van je voorgaande acties.

Deus Ex 3 verschijnt op een nog onbekende datum, in ieder geval voor de PC.

  1.   
    Ika Q's avatar

    Square Enix is altijd goed geweest met CGI filmpjes. Deus Ex 3 gaat vet worden !

  2.   
    -050- Critical's avatar

    hmmm ik heb deus ex nog steeds geinstalleerd staan
    niet dat ik er wat mee doe, want als ik hem opstart snap ik niet hoe ik die graphics mooi kon vinden 😳

  3.   
    b00m666's avatar

    nooit van deze game gehoord

  4.   
    Houserz's avatar

    Ik ken het spel niet maar ga zeker ff checken wat de inhoud is van dit spel,

    misschien later meer 😀

  5.   
    Neolite's avatar

    Wat kijk ik hier verschrikkelijk naar uit, Deux Ex was werkelijk geweldig en ze kunnen van mij niet snel genoeg opschieten. En ik hoop dan ook dat het geen slechte pc port word, ik zie het liever andersom. 😉