Eerste episode Assassin’s Creed: Lineage zeer populair

Sinds vorige week dinsdag is de eerste episode van Assassin’s Creed: Lineage te bekijken en deze episode blijkt ongekend populair. Binnen 24 uur is de episode namelijk al meer dan 1,7 miljoen keer bekeken op YouTube en daar komen natuurlijk nog vele kijkers via overige websites bij. Op 13 november worden alle drie de episodes van Lineage online beschikbaar gesteld.

In Assassin’s Creed II speel je niet meer met Altaïr. Hoofdpersoon in dit tweede deel is Ezio Auditore da Firenze, een jonge edelman die zijn familie heeft verloren door verraad van andere heersende families. De game speelt zich af in Venetië, gedurende het Renaissance-tijdperk, en verder zijn er veel vernieuwingen ten opzichte van de eerste Assassin’s Creed.

Zo beschikt Ezio over nieuwe wapens en kan hij zwemmen, zodat je niet langer verdrinkt als je in het water terecht komt. Er zijn meer soorten vijanden, zowel sterke tegenstanders die krachtig zijn in close-combat gevechten als slimme vijanden die zelfs schuilplaatsen doorzoeken. Missies zijn van meer variatie voorzien en ook het Toscaanse platteland zorgt voor een interessanter buitengebied. Verder zorgt Leonardo da Vinci als een ouderwetse “Q” voor nieuwe gadgets en leert Machiavelli je nieuwe tactieken.

Lees voor meer informatie over Assassin’s Creed II ook eens onze E3-preview en bekijk onze Video Preview!

Assassin’s Creed II verschijnt 20 november voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie verschijnt in het eerste kwartaal van 2010.

 1.   
  martyntjee's avatar

  was ook geweldig filmpje 😀

 2.   
  Niekolaas's avatar

  zeg dat!! 😀

 3.   
  LittleRemco01's avatar

  hoopt dat 2de snel komt 😀

 4.   
  X-doos's avatar

  Hij is inderdaad cool 😀

 5.   
  HeroWulf's avatar

  vet, ik ga ze meteen kijken

 6.   
  Uchiha linkz's avatar

  ik vondt hem heel vet en goed gemaakt van mij mogen ze dan ook Assassins creed the movie maken xD 😛

 7.   
  LouisvanGaal's avatar

  ja laat die film maar komen

 8.   
  Silent Assasin's avatar

  hij was ook werkelijk geweldig hoor 😀 laat die film idd maar komen 😆