Star Wars Battlefront: Elite Squadron demo per direct beschikbaar

Uitgever Activision heeft bekend gemaakt dat de PSP-versie van Star Wars Battlefront: Elite Squadron per direct voorzien is van een demo. De demo is wereldwijd te downloaden vanaf het PlayStation Network.

Star Wars: Elite Squadron bevat dezelfde third-person gameplay als de voorgaande delen, maar de versies verschillen wel degelijk van elkaar. Helemaal nieuw hierbij is dat spelers in één game zowel op de grond als in de ruimte en op ruimteschepen kunnen strijden voor hun doelen. Er kunnen nieuwe eenheden of upgrades worden toegevoegd in het strategie-gedeelte van de game. De wapens zullen variëren van blasters en explosieven tot droids en lichtzwaarden. Op de PSP bestaan er multiplayermogelijkheden tot zestien spelers.

In de DS-versie van Star Wars Battlefront: Elite Squadron kunnen spelers gevechten ervaren in ruimtegevechten, Speeder Bike-achtervolgingen en gevechten met de camera van bovenaf. Het arsenaal aan wapens bevat verschillende blasters en lichtzwaarden. De gameplay op de DS is gebaseerd op klassen en er zijn is een multiplayer voor maximaal vier spelers.

Star Wars Battlefront: Elite Squadron staat gepland voor 6 november en zal dan uitkomen op de PlayStation Portable en Nintendo DS.

  1.   
    Sarge's avatar

    Wanneer komt Battlefront III uit 😥

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Sarge.Wolverine schreef, "Wanneer komt Battlefront III uit 😥 "

    Denk dat The Force Unleashed voor de PC wel eerder uit komt (met kerst) 🙄

  3.   
    StuntelX's avatar

    The force unleashed is toch alang uit ?

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    stuntel schreef, "The force unleashed is toch alang uit ?"

    Niet voor de PC 🙄 Die versie komt pas met kerst 2009 😉

  5.   
    Alias's avatar

    Klopt The Force Unleashed is al een tijdje uit voor de PS3, 360 en de Wii (handhelds ook?) maar voor de pc moet hij inderdaad nog komen. Maar The Force Unleashed is wel een aanrader voor de Star Wars liefhebber. 🙂

  6.   
    THE-DUTCH-GUY's avatar

    valt mee met de wii grapix 🙄

  7.   
    /DareDevil's avatar

    ik wil ook SWBF 3 ik heb wel al early footage gezien 😆