Ontwikkelaar God of War III spreekt over downloadbare challenges

God of War III director Stig Asmussen heeft in een interview bekendgemaakt dat hij het overweegt om Kratos het leven nog moeilijker te maken door het uitgeven van downloadbare challenges. Het spel zal, naast een uitgebreide singleplayer, heel wat extra challenges bevatten, waarbij je alles uit de kast zal moeten halen. De challenges zullen onder andere bestaan uit het omleggen van tegenstanders binnen een tijdslimiet en het berijden van een Cyclops door een vijandige basis.

Het toevoegen van deze challenges is een proces dat zich rond het einde van het ontwikkelingsproces afspeelt. Binnen een maand of twee zullen we hierover dus meer duidelijkheid kunnen verwachten.

God of War III is het nieuwste avontuur van Kratos en tevens het eerste deel uit de serie dat de stap zet naar ‘next-gen’. In dit derde deel gaat Kratos opnieuw op zoek naar de mensen die hem verraden hebben. De Blades of Chaos zijn uiteraard weer van de partij, waarmee je binnen no time de wreedste combo’s uit de kast trekt. Het moge geen verrassing heten dat het upgradesysteem wederom aanwezig is. De nodige magische krachten, wapens, combo’s; allemaal zijn ze weer te upgraden. Daarbij krijgt Kratos ook nieuwe wapens, zoals twee ijzeren leeuwenkoppen die dienst doen als bokshandschoenen. En verwacht natuurlijk veel gore, bloed, uiteengescheurde vijanden, Griekse mythologie en vooral: actie!

Lees voor meer informatie over God of War III onze E3-preview!

God of War III verschijnt exclusief voor de PlayStation 3 en zal maart 2010 in de winkels liggen.

  1.   
    Jarek's avatar

    En hoeveel gaat dat kosten ?

  2.   
    LittleRemco01's avatar

    Wel beter , als je Singeplayer zat ben kan je altijd nog Challenges gaan doen .

  3.   
    nanathan's avatar

    das leuk als je de game hebt uitgespeeld en nog meer wil :p