Watchmen-componist maakt muziek voor Army of Two: The 40th Day

EA Montreal heeft laten weten dat de bekende filmcomponist Tyler Bates de muziek maakt voor Army of Two: The 40th Day. Bates, die eerder muziek maakte voor onder andere de films 300 en Watchmen, is momenteel een van de meest populaire componisten in Hollywood. Audio Director Lewis James van EA Montreal verklaarde:

    “Set in Shanghai in the middle of a major a disaster, Army of Two: The 40th Day dials up the action through a series of powerful scenes where players have to work together as a team to survive and escape the city. Tyler examined every part of the game and how players will move through the world to craft a score that truly represents their actions and the chaos unfolding around them.”

Tyler Bates liet weten erg blij te zijn om de muziek te mogen maken voor een dergelijke actiegame. We kunnen in elk geval rekenen op intense en dramatische muziek.


Het verhaal van Army of Two: The 40th Day neemt ons mee naar Shanghai, China. Als een ramp van ongekend formaat de stad treft, zitten Rios en Salem er middenin. Een typisch geval van het verkeerde moment, op de verkeerde plaats… maar met het ideale team! Een aantal zorgvuldig geplande, mysterieuze rampen legt Shanghai in puin en aan het Army of Two de taak om zich een weg door de verwoeste stadsdelen te vechten en het geheim van de 40th Day te ontdekken. Verwacht veel nieuwe co-op acties die spelers op elk moment kunnen gebruiken, waardoor geheel nieuwe strategieën mogelijk zijn om samen te werken. Het geheel resulteert in een grotere, betere en extremere co-op ervaring met de beste tactieken voor twee personen.

Lees voor meer informatie over Army of Two: The 40th Day ook eens onze Gamescom-preview.

Army of Two: The 40th Day verschijnt 8 januari voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation Portable.

  1.   
    The Beaver's avatar

    Ah Ik Kan Nu eindelijk rustig slapen eindelijk weet ik wie de Muziek componeert van army of two, 😛

  2.   
    craz's avatar

    Shadnu schreef, "Ah Ik Kan Nu eindelijk rustig slapen eindelijk weet ik wie de Muziek componeert van army of two, 😛 "

    had je er nachtmerries over arme jongen 😛

  3.   
    The Beaver's avatar

    yagamer schreef, "

    ”Shadnu” schreef, "Ah Ik Kan Nu eindelijk rustig slapen eindelijk weet ik wie de Muziek componeert van army of two, 😛 "

    had je er nachtmerries over arme jongen 😛 "

    jah ik was al bang een of andere ”Componist” maar geluKkig is het de watchman componist.. 🙄