Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen Dream Trailer

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen voert je naar realistische Olympische omgevingen waarin je kunt kiezen uit een legendarische cast met speelbare personages, inclusief diverse nieuwe gezichten. Na het grote succes van Mario & Sonic op de Olympische Spelen, waarvan wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren zijn verkocht, bevat deze frisse spelbelevenis gloednieuwe Olympische winterevenementen uit het officiële toernooischema, waaronder alpineskiën en schaatsen.Het spel is afgestemd op de specifieke besturing van het systeem, waardoor de game op zowel de Nintendo DS als de Wii een unieke belevenis wordt. Hierbij krijgt elk platform zijn eigen spelfuncties en spelmodi.

Zowel beginnende als gevorderde spelers kunnen in solo- en multiplayermodi gebruikmaken van de intuïtieve besturing van de Wii en de DS. De Wii-versie biedt een nog rijkere multiplayer-ervaring met coöp en competitieve gameplay, terwijl de Nintendo DS intense wedstrijdelementen bevat vanwege de draadloze mogelijkheden. Eén van de nieuwe functies in Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen is de ondersteuning van het Wii Balance Board, dat in de Wii-versie op sommige evenementen kan worden ingezet voor een realistische spelervaring met nog meer interactie.

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen verschijnt 16 oktober voor de Wii en Nintendo DS. Bekijk nu snel deze Dream Trailer.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Mario Kart + Sonic Heroes + Skies = Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen 😆

 2.   
  Disnoxxio's avatar

  ziet er wederom leuk uit :p
  maarja niet echt mijn genre miss. leuk om met famillie te doen maar niet echt om te gamen dat snap ik wel gewoon lekker gezellig gamen zo omschrijf ik de wii dan vaak 😳