Flight of the Conchords wellicht naar Rock Band

Flight of the Conchords is een band die de hoofdrol speelt in de gelijknamige comedieserie die gaat over successen, maar vooral tegenslagen. Toch weten zij met de muziek uit de serie vele mensen te plezieren en hebben zij al meerdere albums uitgebracht.

Naar eigen zeggen zijn er nu ook drie van hun nummers onderweg naar Rock Band. Welke liedjes het zullen zijn is nog niet bekend, maar volgens zanger / gitarist McKenzie (rechts) gaat het toch echt gebeuren:

“There’s going to be three songs on Rock Band, I’m serious.”

Of de grappenmakers het serieus menen is nog maar de vraag, maar gezien hun platenmaatschappij is het zeer aannemelijk. Sub Pop Label heeft namelijk al aangegeven hun gehele catalogus te willen aanbieden via Rock Band.

Rock Band is een game die de muzikale jongensdroom in een virtuele vorm moet overgieten naar de next-gen consoles. Rock Band wordt ontwikkeld door Harmonix, een ontwikkelaar die mede verantwoordelijk was voor de Guitar Hero-reeks. De game kan worden gespeeld met vier man waarmee je door middel van controllers in de vorm van instrumenten (microfoon, twee gitaren en een drumstel) muziek van grote rocksterren kunt naspelen. Het overgrote deel van de songs bevat natuurlijk stevige rock, maar ook genres als classic en country zijn inbegrepen.

Rock Band is reeds verschenen voor de Xbox 360, de PlayStation 2, PlayStation 3 en Wii.

Wil je weten of wij Rock Band een swingende game vonden? Check dan snel onze review

 1.   
  /DareDevil's avatar

  OMFG!!! ZO VET!!! 😆

  Die gasten zijn echt zo leip:P

 2.   
  delta62's avatar

  Erg goed dat Rock Band zo ondersteund wordt met DLC, in tegenstelling tot GH Dat elk jaar 5 delen uitbrengt 🙁 Niet dat, dat niet leuk is maar het voelt erg als melken. GH Metallica is wel echt te ownend.