Modern Warfare 3 niet in ontwikkeling volgens Infinity Ward

Het succesverhaal van Modern Warfare kan natuurlijk nog jarenlang worden gebruikt voor een stroom aan nieuwe games, maar ontwikkelaar Infinity Ward heeft nog geen idee of zijn de franchise zullen continueren met een derde deel. Eerder kreeg Infinity Ward kritiek van de grote man van Gearbox Software: Randy Pitchford. Hij kwam in juni met de volgende uitspraak:

What else have you got? Can you give me something I havenโ€™t seen before?โ€

Misschien heeft Infinity Ward zich deze kritiek aangetrokken en zullen zij na Modern Warfare 2 met iets compleet anders komen. Aan de andere kant, geld stinkt niet en Modern Warfare is toch wel een hele succesvolle en goede game.

 1.   
  lazylen's avatar

  Vernieuwen is ook niet altijd beter. Het concept van MW1 werkte als een tiet. Ik vraag me dan ook af of de nieuwe MW zo ontzettend aan gaat slaan. De gameplay ziet er fantastisch uit, maar sommige killstreak bonussen zien er ietwat over de top uit. Ik ben bang dat dit ten koste gaat van de gameplay.

 2.   
  predator4589's avatar

  njha laten we eerst mw2 afwachten eens kijken of dat zo een succes word ik denk het wel toch zeker voor de meeste die mw1 hebben gespeeld onderhande ik ook ik zit nu de wachten op mw2 maar mw3 hmm… tegen die tijd misschien wel maar zal vooral aanliggen hoe mw2 gaat

 3.   
  Enhanced's avatar

  Ik heb liever dat ze in MW2 het verhaal afronden of miss nog 1x doorgaan naar MW3 maar, dat ze daarna aan een nieuwe reeks beginnen. Anders gaan ze de reeks uitmelken, herkouwen hoe je het ook wilt noemen…Maar ik vind het zeker niet erg dat er nu een 2e MW komt ๐Ÿ˜€ Ik kijk er erg naar uit!

 4.   
  JonsoN's avatar

  Kom hierna aub met iets anders, ik ben wel s uitgekeken op CoD, misschien dat ze met iets compleet nieuws nog een beter spel neer weten te zetten.. ๐Ÿ™‚

 5.   
  Maffia173's avatar

  Enhanced schreef, "ze daarna aan een nieuwe reeks beginnen. Anders gaan ze de reeks uitmelken, herkouwen hoe je het ook wilt noemen"

  En dat idee blijf ik hebben bij halo ๐Ÿ™„
  En nee dit is geen kritiek ofzo. Ik heb halo zelf ook. En ik wil ook geen war hier hebben ๐Ÿ˜†

 6.   
  Maotes's avatar

  Natuurlijk zeggen ze dat. Anders wordt het uitmelkerij, plus dat er gelijk een nieuw deel wordt onthuld terwijl het deel ervoor nog uit moet komen.Je moet wel heel dom zijn om dat te doen.

 7.   
  delta62's avatar

  Neej, MW 2 is nog niet eens uit. Beginnen ze nu alweer met 3 HALLO! Kom op pers, laten we eerst even genieten van MW 2 ๐Ÿ˜ก

 8.   
  GENERAL_DS's avatar

  cod7 kan weer alles afpakken van cod6 net zoals cod 4 en cod 5 ๐Ÿ‘ฟ

 9.   
  jungler's avatar

  wrm zouden ze al werken aan mw3 terwijl mw2 nog niet uit is ?? ๐Ÿ™‚ ik hoop dat voldoende nieuwe maps gaan uitbrengen voor deze ๐Ÿ™‚ !! als extra content ๐Ÿ˜‰

 10.   
  Lapixx's avatar

  daantjesl schreef, "cod7 kan weer alles afpakken van cod6 net zoals cod 4 en cod 5 ๐Ÿ‘ฟ "

  Inderdaad, want een militaire FPS kan heel veel richtingen uit, en CoD5 is in exact dezelfde stijl als CoD4 gemaakt (nee, dat slaat inderdaad nergens op).

 11.   
  Th3 Click3r's avatar

  Dat soort geintjes en geruchten blijf je altijd houden in de gamewereld…
  Het klinkt natuurlijk voor de meeste gamers als muziek in de oren aangezien COD4 MW ook al zo’n succes was/is:D

  Maar we moeten inderdaad eerst volop gaan genieten van Modern Warfare 2:D Ik kan niet wachten ๐Ÿ‘ฟ

  Of ik het leuk zou vinden dat er een 3e Modern Warfare uitkomt weet ik nog niet… dat is ook moeilijk te zeggen natuurlijk. Ik heb zoiets van: Modern Warfare 2 kapot spelen en we zien wel wat ons dan gebracht word kwa games…

  Veel plezier met MW2 allemaal!!:D

 12.   
  Ken2BE's avatar

  ze moeten een call of duty 1918 maken.

 13.   
  Maotes's avatar

  1918? Is dat toevallig de eerste wereldoorlog? Want als dat zo is, dan kan je wel ophouden met Call of Duty games. Call of Duty is niets zonder wapens met lood erin.

 14.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Nitroglycerine schreef, "1918? Is dat toevallig de eerste wereldoorlog? Want als dat zo is, dan kan je wel ophouden met Call of Duty games. Call of Duty is niets zonder wapens met lood erin."

  Ik wil niet veel zeggen maar in eerste wereld oorlog hadden ze zeker wel geweren en pistolen alleen ging het wat slomer. Dus ze kunnen best wel spel uit brengen wat in eerste wereld oorlog afspeelt.

 15.   
  Neolite's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "

  ”Nitroglycerine” schreef, "1918? Is dat toevallig de eerste wereldoorlog? Want als dat zo is, dan kan je wel ophouden met Call of Duty games. Call of Duty is niets zonder wapens met lood erin."

  Ik wil niet veel zeggen maar in eerste wereld oorlog hadden ze zeker wel geweren en pistolen alleen ging het wat slomer. Dus ze kunnen best wel spel uit brengen wat in eerste wereld oorlog afspeelt.
  "

  De reden waarom ze tegenwoordig bijna geen WOI shooters uitbrengen is omdat de WOI een erg saaie oorlog was. Het was heel veel van hetzelfde en men schoot meestal maar een paar meter terrein op. De gevechten waren weinig spectaculair. En vind je het leuk om een game te spelen waarbij je 99% van de game in een loopgraf zit te wachten totdat je is een keer dood gaat omdat je gebombardeerd word door mosterdgas. ๐Ÿ˜‰

 16.   
  Ken2BE's avatar

  Iedereen zegt dat eerste wereldoorlog saai is in een videogame,maar als het nog nooit eens door een goede maker geprobeert is weet je toch niet of dat stom is.(Weet eigenlijk niet of er wel een WO1 in 3D bestaat???)WO1 is ook wel meer dan alleen loopgraven,in die tijd had je ook nog echte forten.maar natuurlijk ieder zijn eigen mening.

 17.   
  Exquiza's avatar

  Ze kunnen WOI wel natuurlijk spannend maken hรฉ ๐Ÿ™‚

 18.   
  Sarge's avatar

  Enhanced schreef, "Ik heb liever dat ze in MW2 het verhaal afronden of miss nog 1x doorgaan naar MW3 maar, dat ze daarna aan een nieuwe reeks beginnen."

  Helemaal mee eens. Een trilogie is trouwens altijd mooi 8)

 19.   
  JVB93's avatar

  Zzouden mss ook eens een game kunnen uitmaken waarin je als Duitser speelt.
  Aangezien je altijd als een geallieerde speelde.

  De Duitsers hebben ook heel wat slagen gewonnen ๐Ÿ˜‰