Modders voorzien Batman van nieuw uiterlijk in PC-versie Arkham Asylum

De demo van Batman: Arkham Asylum maakt al een tijdje de woonkamers van gamers onveilig, dus zal het niet als een verrassing komen dat de vele creatieve gamers onder ons al druk bezig zijn geweest om de demo te voorzien van een ander uiterlijk, want onderhand zijn tientallen modders al flink aan de slag geweest om Batman te voorzien van diverse nieuwe kostuums.

Zo is de geliefde held onder andere aangekleed met een zwart kostuum uit The Dark Knight, maar ook met een glinsterend Captain America-kostuum. In het officiële forum zijn alle andere kostuums te vinden, met tevens een manier waarop deze mods aanstaande geïnstalleerd kunnen worden, wat alleen mogelijk is in de demo van Batman: Arkham Asylum, door het gebruik van de beveiligingstechniek Digital Rights Management (DRM) in de volledige versie van de game.

Onderaan dit bericht zijn een paar voorbeelden van deze bijzondere pakken te vinden.


Batman: Arkham Asylum kent een eigen verhaal en heeft zodoende niets te maken met eerder verschenen Batman-films. Paul Dini, de schrijver van vele series omtrent DC personages, heeft geholpen bij het schrijven van het verhaal. In de game gaat het goed mis in de Arkham-gevangenis, waardoor iconische helden als The Joker en The Riddler op vrije voeten komen.

De game draait op de bekende Unreal Engine 3 en wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. De diverse superschurken zullen als boss fights in de game verwerkt worden, waarbij je zowel met je vuisten als met gadgets kunt vechten.

Lees meer over Batman: Arkham Asylum in onze review!

Batman: Arkham Asylum is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie zal op 18 september in de schappen liggen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Dit ziet er gelijk veel toffer uit dan dat lelijke grijze pak 😆

  2.   
    Maffia173's avatar

    Inderdaad, er zitten een paar gave mods bij.

  3.   
    martyntjee's avatar

    die 1e is echt mooi 😮

  4.   
    Menyz0r's avatar

    Captain America ? :P:P