Details Batman: Arkham Knight Season Pass onthuld

Er is meer nieuws vrijgegeven door Warner Bros. over de extra content voor de kopers van de Batman: Arkham Knight Season Pass. Hoewel nog niet alles is aangekondigd, is er een iets duidelijker beeld van wat we kunnen verwachten. Zo staat de DLC ons onder andere toe om in de huid te kruipen van bekende personages als Nightwing, Robin en, voor het eerst in de serie, Batgirl. Batgirls verhalende DLC zal A Matter of Family heten.

Daarnaast zijn er extra modi als The Season of Infamy aangekondigd, waarin andere bekende Baman-schurken zullen verschijnen met nieuwe missies, verhalen en extra gameplay-mogelijkheden. Verder krijgt de Batmobile skins van allerlei verschillende Batmobiles uit de 75-jarige geschiedenis van Batman. Hierbij zullen ook speciale racebanen beschikbaar worden gemaakt in de stijl van de verschillende skins. Tot slot krijgen Batman, Robin, Nightwing en Catwoman extra skins en komen er voor elk speelbaar personage nieuwe challenge maps die inspelen op de verschillende speelstijlen van de Bat-familie.

De Season Pass is nog steeds geprijsd op 39,99 euro en kan digitaal gepre-orderd worden via de Playstation Store en Steam. Er is ook een digitale Premium-editie te koop. Deze combineert de game en de Season Pass, waardoor je kan genieten van alles wat Batman: Arkham Knight te bieden heeft. Batman: Arkham Knight verschijnt op 23 juni voor de Playstation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  Jerry97's avatar

  Ik heb net de developers gameplay gezien. Het ziet er echt ziek gek uit. Ga hem zeker kopen.

 2.   
  Sa.'s avatar

  Awesome! Zit de season pass in de collectors edition?

 3.   
  thijsknvb's avatar

  sdfl schreef, "Awesome! Zit de season pass in de collectors edition?"

  Nee helaas niet, alleen de harley quinn pre order dlc.

 4.   
  GamerJaime's avatar

  Ik koop nooit een season pass, maar ik zit er sterk aan te denken hem voor deze game wel te gaan kopen. Klinkt super vet!

 5.   
  gamepower's avatar

  ziet er idd goed uit, maar bij WB zwiert het plan uit… eerst 30 euro vaar MKX ( DLC )en nu 40 euro voor batman ( DLC ) erg dure grap voor een SP game