PC-versie Batman: Arkham Asylum toont zich op nieuwe screenshots

Zowel de Xbox 360 als PlayStation 3-eigenaren mogen al even genieten van het inmiddels zeer populaire Batman: Arkham Asylum. De PC-gamers onder ons moeten zoals bekend nog even wachten tot aanstaande vrijdag, dus heeft ontwikkelaar Rocksteady nog wat nieuwe screenshots uitgebracht van de PC-versie van de game, om ons nog even zoet te houden. Onderaan dit bericht zijn de sfeervolle plaatjes te vinden.


Batman: Arkham Asylum kent een eigen verhaal en heeft zodoende niets te maken met eerder verschenen Batman-films. Paul Dini, de schrijver van vele series omtrent DC personages, heeft geholpen bij het schrijven van het verhaal. In de game gaat het goed mis in de Arkham-gevangenis, waardoor iconische helden als The Joker en The Riddler op vrije voeten komen.

De game draait op de bekende Unreal Engine 3 en wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. De diverse superschurken zullen als boss fights in de game verwerkt worden, waarbij je zowel met je vuisten als met gadgets kunt vechten.

Lees meer over Batman: Arkham Asylum in onze review!

Batman: Arkham Asylum is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie zal op 18 september in de schappen liggen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Cute Hot Apple's avatar

    Mr.Sixpack 😆

  2.   
    Burrows's avatar

    Nice:)

  3.   
    Infector's avatar

    Woeh, daar heb je heel wat voor nodig om die te spelen 😉
    Met een laptop van 400€ kom je er zeker niet 😉

  4.   
    Sa.'s avatar

    gaaf ik heb de CE al gepreorderd 😆

  5.   
    TheDouble's avatar

    hoe zat het dan met die gedownloade versies? waren die op xbox ofzeuw?