God of War collectie zal dit jaar niet meer in Europa uitkomen

Korte tijd geleden werd bekend dat God of War I en God of War II dit jaar gebundeld op de PlayStation 3 zouden verschijnen, maar er blijkt helaas wel een adertje onder het gras te zitten. Sony Europa heeft namelijk bekend gemaakt dat deze collectie dit jaar niet meer uitkomt in Europa.

  We are currently looking into options to bring God of War I and II to SCEE consumers on PS3; however it will not be possible to release the games this calendar year. We will provide further information in due course.

We zullen dus nog wel een tijdje moeten wachten voordat we God of War I en God of War II kunnen spelen vanaf een Blu-ray schijfje. In de tussentijd kunnen we echter wel alvast kwijlen over de boxart van de Amerikaanse versie van deze collectie.


God of War III is het nieuwste avontuur van Kratos en tevens het eerste deel uit de serie dat de stap zet naar ‘next-gen’. In dit derde deel gaat Kratos opnieuw op zoek naar de mensen die hem verraden hebben. De Blades of Chaos zijn uiteraard weer van de partij, waarmee je binnen no time de wreedste combo’s uit de kast trekt. Het moge geen verrassing heten dat het upgradesysteem wederom aanwezig is. De nodige magische krachten, wapens, combo’s; allemaal zijn ze weer te upgraden. Daarbij krijgt Kratos ook nieuwe wapens, zoals twee ijzeren leeuwenkoppen die dienst doen als bokshandschoenen. En verwacht natuurlijk veel gore, bloed, uiteengescheurde vijanden, Griekse mythologie en vooral: actie!

God of War III verschijnt exclusief voor de PlayStation 3 en zal maart 2010 in de winkels liggen. Een bundel met daarin de geupdate versie van zowel God of War I als God of War II staat op de planning voor de PlayStation 3.

Wil je meer weten over deze twee games? Check dan onze reviews van God of War I en God of War II. Lees voor meer informatie over God of War III onze preview!

[SCREENSHOTS]

 1.   
  EEkh00rn's avatar

  das kut

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  idd kut maar niks aan te doen wel coole Boxart ๐Ÿ˜€

 3.   
  brend5's avatar

  wrm doen ze niet de hele triology in 1 box?? dat is toch veel makelijker want ze zeggen dat 3 het laatste deel is

 4.   
  game_expert's avatar

  ”brend5″ schreef, "wrm doen ze niet de hele triology in 1 box?? dat is toch veel makelijker want ze zeggen dat 3 het laatste deel is"

  Dat zeg je goed ! Dat zeggen ze ๐Ÿ˜‰

  Let maar op mijn woorden dat er nog wel meer delen komen

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wel het is helemal niet zo k*t 8) Want het mooie aan de PS3 is dat de games niet regio verbonden zijn dus ik laat de game gewoon uit het buitenland komen ๐Ÿ˜›

 6.   
  Rise Against's avatar

  Voor de mensen die de eerste 2 delen gemist hebben is het echt geweldig da dat ze opnieuw worden uitgebracht maar dan voor ps3 ๐Ÿ™‚

 7.   
  nickkok14's avatar

  Ik d8 al dat er zo iets zou gaan gebeuren, zomaar in het niets god of war 1 en 2 samen in een blue-ray schijfje ๐Ÿ˜›