Verkoopcharts: Wolfenstein komt hoog binnen in de Nederlands verkoopcharts

De verkoopcharts van week 35 zijn weer binnen en in tegenstelling tot de charts van de vorige weken zijn er enkele interessante ontwikkelingen te zien. Zo is Wolfenstein hoog in de top tien binnengekomen en is Batman Arkham Asylum ook voor het eerst in de charts te vinden. Beide games zijn natuurlijk pas net in de winkel verschenen en het is dus interessant om te kijken hoe lang ze in de charts zullen blijven staan.

Hieronder vind je de complete verkoopcharts van week 35.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    ID en Raven zijn er dus toch nog in geslaagd om in ieder geval in nederland een succesvol vervolg neer te zetten in de Wolfenstein reeks. Nu maar hopen dat dat met Doom 4 ook gebeurt 😆

  2.   
    Spam-Fischer's avatar

    )GN(-Erik schreef, "ID en Raven zijn er dus toch nog in geslaagd om in ieder geval in nederland een succesvol vervolg neer te zetten in de Wolfenstein reeks. Nu maar hopen dat dat met Doom 4 ook gebeurt 😆 "

    Doom 4 komt tie ook:D:D:D

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Spam-Fischer schreef, "

    ”)GN(-Erik” schreef, "ID en Raven zijn er dus toch nog in geslaagd om in ieder geval in nederland een succesvol vervolg neer te zetten in de Wolfenstein reeks. Nu maar hopen dat dat met Doom 4 ook gebeurt 😆 "

    Doom 4 komt tie ook:D:D:D

    "

    Ze waren er volgens mij wel mee bezig, maar het kan ook alleen een gerucht zijn geweest dus ik weet het niet zeker 😉

  4.   
    ChielB's avatar

    Doom 4 is zeker in ontwikkeling, al is er nog veel te doen. Daarover zullen we dus voorlopig vrijwel niets horen.

  5.   
    nurie's avatar

    aaah, en PC staat t best, hoop dat de PC weer meer word ondersteunt wanneer de consoles out dated worden, hoe ging het eigenlijk toen de PS2 nog zijn glorie dagen had, werd deze toen meer ondersteunt dan PC, want ik ben bang dat ik anders moet overstappen op console

  6.   
    Anathema's avatar

    Hoezo ondersteunt? Je bedoelt hoeveel spellen ervoor uitkomen? Dat zal wel net zo blijven als nu, veel console ports maar ik neem toch aan dat PC spellen straks grafisch wel weer mooier gaan worden dan consolespellen.
    Zie je trouwens niet zo vaak dat de PC het best verkoopt, hoewel op zich wel logisch voor een shooter.

  7.   
    i3D – Jochie's avatar

    Vind de game maar niks, graphics zijn naar mijn mening erg slecht.