Nieuwe Zone of the Enders hoog op lijstje Kojima

Veel fans vragen erom en Hideo Kojima heeft zelf ook de reeks hoog op het lijstje staan. En dan heb ik het over een nieuwe Zone of the Enders. Kojima geeft aan dat er absoluut ooit een nieuwe titel van uit komt, maar wanneer is niet duidelijk.

  “Of course, Kojima Productions has a long list of things we want to bring out, and of course Zone of the Enders is one on the top of the list. However, we have to manage staffing and work around projects so it’s not going to be out too soon, but we are really considering it.”

Het team van Kojima Productions is zeer enthousiast om een Zone of the Enders te ontwikkelen voor de huidige generatie consoles, aldus Kojima. Het punt is echter dat eerst andere projecten afgerond moeten worden en het juiste team moet aan de game gaan werken. Voorlopig kunnen we het dus nog in de ijskast zetten.

 1.   
  Rock-in's avatar

  Jaaaah, was al bang dat ze de serie dood lieten bloeden. Het meest recente deel voor de PS2 is super goed en een van de beste spellen voor deze console beschikbaar. ^^

 2.   
  Kilerden's avatar

  Yes, was echt lachuh op de ps2, Zone of the Enders; the 2nd runner.

  te ontwikkelen voor de huidige generatie Consoles

  Dus ook x360 πŸ˜€ πŸ˜€

 3.   
  nuclearnemo's avatar

  Kilerden schreef, "Yes, was echt lachuh op de ps2, Zone of the Enders; the 2nd runner.

  te ontwikkelen voor de huidige generatie Consoles"

  Dus ook x360 πŸ˜€ πŸ˜€

  Dat staat er wel ja….maar als ik heel eerlijk ben verwacht ik die game eigenlijk alleen op de Wii…en heel misschien op de PS3…maar totaal niet op de 360….

 4.   
  Daniel Z's avatar

  Deze titel zal inderdaad wel multiplatform gaan. Denk dat tegenwoordig het publiek te klein is om Zone of the Enders alleen op de PlayStation 3 te laten verschijnen. En het is financieel voordeliger.

 5.   
  Rock-in's avatar

  nuclearnemo schreef, "

  ”Kilerden” schreef, "Yes, was echt lachuh op de ps2, Zone of the Enders; the 2nd runner.

  .."

  Dus ook x360 πŸ˜€ :D"

  Dat staat er wel ja….maar als ik heel eerlijk ben verwacht ik die game eigenlijk alleen op de Wii…en heel misschien op de PS3…maar totaal niet op de 360….

  Hhe, dit spel was geloof ik een PS2 only. De voorganger was het i.i.g. zeker wel en net zoals het meest recent deel een zeer goed spel. Ik schat de kans juist vrij klein in dat ze het een Wii-versie zullen uitbrengen. Alhoewel het wel wat heeft om een setje controllers een mech te besturen. Ik verwacht dat ze net zoals bij de voorganger een grafisch top spel willen neerzetten en dan heb je de krachtpatsers nodig. Met name de PS3 komt er voor in aanmerking. πŸ™‚

 6.   
  LouisvanGaal's avatar

  xbox rockt maar denk dat ps3 beter besturing heeft?:S

 7.   
  b00m666's avatar

  ken ik niet :/

 8.   
  Rock-in's avatar

  BlackWarGreymon schreef, "xbox rockt maar denk dat ps3 beter besturing heeft?:S"

  Xbox360 is op de PS3 gebaseerd en daarnaast is de PS3 “beter”/”sterker” gebleken.