Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Heavy Rain Gamescom 09 Trailer

In Heavy Rain staan vier personen centraal: Ethan Mars, Scott Shelby, Madison Paige en Norman Jayden. Je speelt afwisselend met één van hen een missie en elk personage heeft een ander lot, al hebben hun verhaallijnen zeker met elkaar te maken. Verwacht heel veel sfeer, emotionele momenten met de hoofdpersonen en een zeer spannende verhaallijn.

De besturing is misschien even wennen, maar blijkt zeer inuïtief. Lopen doe je door R2 in te drukken, met de linker analoge stick kan je om je heen kijken en dus ook sturen welke kant je op wilt lopen en verder draait de gameplay om heel veel contextgevoelige acties met de rechter analoge stick en overige knoppen. Het openen van een deur, het onderzoeken van sporen op de grond, het bekijken van objecten om je heen… alles is vaak met een kleine beweging met de rechter analoge stick te activeren.

Wil je meer weten over Heavy Rain? Check dan ook eens onze E3-preview!

Heavy Rain verschijnt ergens in 2010 voor de PlayStation 3.

 1.   
  anilcan96's avatar

  het spel gaat denk ik over een leven van iemand die je dan in dat spel speelt. Het lijkt me wel bijzonder, voor het eerst dat ik zo’n spel zie.

 2.   
  Xiquzor's avatar

  vet hoe die spanning wordt opgebouwd

 3.   
  ps3 gek's avatar

  Lijkt me toch wel een gaaf spel met een indrukwekkend verhaal. Ik hoop alleen wel dat er toch wat free gameplay in zit. Dus niet steeds op een knopje drukken en een filmpje kijken… Is dat trouwens de ps3 slim op het einde? 🙄

 4.   
  Bulletfox's avatar

  Lijkt me niks