Update: Drie grootheden gebundeld in één box

September is de maand waarin velen weer naar school moeten, het huiswerk weer gemaakt moet worden en veelal de games in de kast blijven liggen. Gelukkig is er dit jaar weer een reden om dat allemaal te laten schieten.

Capcom komt namelijk met een bundel die drie grootheden in één doosje stopt. Dead Rising, Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition en Devil May Cry 4 zullen vanaf 8 september in de Amerikaanse schappen liggen. Het is nog niet duidelijk wanneer de box naar Europa komt, maar het is zeker iets om naar uit te kijken. De prijs van de box is $39.99. Het is nog even afwachten wat de box in Nederland zal gaan kosten.

Update: Campcom heeft aan VG24/7 verteld dat deze box alleen in Amerika zal uitkomen. Wij als Europeanen zullen de bundel dus niet in de winkel kunnen kopen, maar importeren blijft natuurlijk altijd nog een optie.

Dead Rising kan het best worden omschreven als Dawn of the Dead in gamevorm. In het spel sta je in de schoenen van freelance fotograaf Frank West die zich 10 dagen in leven moet zien te houden in een winkelcentrum vol met zombies. De game bestaat vooral uit opdrachten waarbij je mensen moet redden. De talloze zombies maken dit echter tot een behoorlijke opgave. De zombies hoeven in de game niet per se te worden geslasht, maar een weg banen zonder dit te doen zal in sommige gevallen vrijwel onmogelijk zijn.

In de game kan vrijwel elk voorwerp met een beetje creativiteit dienen als wapen. Planken, heggenscharen of etalagemateriaal, het transformeert allemaal in een potentieel moordwapen. Wanneer je meer mensen gered hebt, kom je steeds meer te weten over het ontstaan van de zombiegolf.

Dead Rising is verschenen voor de Xbox 360 en verschijnt nog voor de Wii.

  1.   
    craz's avatar

    Ik heb van die lijst alleen nog dead rising niet gespeeld maar lost planet vond ik de saaiste game die ik ooit had gespeeld 😳 En devil may cry 4 was wreed 😀

  2.   
    Neolite's avatar

    ehm, importeren uit de VS levert je een NTSC versie op en we hebben hier in europa toch duidelijk PAL. Gaat niet werken dus, als je zomaar gaat importeren. 😉

  3.   
    R1chardTM's avatar

    Neolite schreef, "ehm, importeren uit de VS levert je een NTSC versie op en we hebben hier in europa toch duidelijk PAL. Gaat niet werken dus, als je zomaar gaat importeren. 😉 "

    Tegenwoordig hebben veel games geen regiocode meer. 😳 En mocht het die wel hebben dan moet je als importeur daar natuurlijk van op de hoogte zijn.

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Komt er nou nog een PC versie van Deadrising dan? of niet? 😕

  5.   
    R1chardTM's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Komt er nou nog een PC versie van Deadrising dan? of niet? 😕 "

    Zover wij weten nog niet. 😥

  6.   
    Jonah's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Komt er nou nog een PC versie van Deadrising dan? of niet? 😕 "

    Dead Rising 2 komt naar de PC toe. Kunnen we als fervente PC-gamers toch nog uitkijken naar weer een briljante zombie-game. 🙂