Humble schenkt tal van Capcom en SEGA-titels op PlayStation-platformen voor één euro

Humble Bundle weet eens in de zoveel tijd hoge ogen te gooien. Met regelmatig een gratis game en mooie acties blijft het interessant om een bezoekje te brengen aan de website. En dezer dagen zijn er toevallig een aantal mooie deals te scoren voor de PlayStation-gamers én SEGA- of Capcom-fanaten onder ons.


Voor het luttele bedrag van één euro kan je op de PlayStation 4 aan de slag met Dead Rising en Dustforce, terwijl Super Monkey Ball: Banana Splitz je PlayStation Vita weer van nut voorziet en niets minder dan klassieker Crazy Taxi naar je PlayStation 3 racet.

Heb je een hart van goud, een gevulde portemonnee en wil je meer besteden voor de liefdadigheidsbundel? Dat kan natuurlijk altijd. Alle aankopen boven de tien euro schenken je boven het basispakket ook Resident Evil HD, Code Veronica X, Mega Man Legacy Collection en Alien: Isolation voor de PlayStation 4. Daarnaast kan je ook Sonic Generations en Binary Domain verzilveren op de PlayStation 3.

Mocht je daarnaast ook een boom met geld in de tuin hebben staan, dan is de laatste en grootste bundel perfect voor jou. Voor dertien euro en meer kan je aan de slap met de ports van Dead Rising 2 en Valkyria Chronicles voor PlayStation 4. Last but not least krijg je daarbij ook twee euro aan Humble Bundle credit op het moment dat je je abonneert op de maandelijkse pakketten van de Humble-website.

Spring jij in op een van de bovenstaande deals? Klik vooral door naar de Humble Capcom X SEGA PlayStation Bundle voor meer informatie over de inbegrepen games en platformen, en uiteraard meer over de verdeling van het aankoopbedrag onder goede doelen én ontwikkelaars…

  1.   
    tijn80's avatar

    Leuk, maar je moet wel een account hebben op het Amerikaanse continent

    https://support.humblebundle.com/hc/en-us/articles/360003263514

  2.   
    MisterMDW's avatar

    ”tijn80″ schreef, "Leuk, maar je moet wel een account hebben op het Amerikaanse continent
    https://support.humblebundle.com/hc/en-us/articles/360003263514"

    Bedankt! Had het al bijna gedaan 😳