Demo Batman: Arkham Asylum nu op Xbox LIVE

Gisteren verscheen de demo van Batman: Arkham Asylum al op het PlayStation Network en vandaag is ook Xbox LIVE voorzien van de demo. De demo biedt een voorproefje van het FreeFlow vechtsysteem, de mogelijkheden om stealth te spelen via het Invisible Predator-principe en diverse opties om Arkham Asylum grondig te onderzoeken als een ware detective. Diverse biografiën van personages zijn in de demo vrij te spelen en ook krijg je een sneak peak te zien van de meest beruchte vijanden waar Batman tegen gaat vechten.

PC-gamers kunnen de demo hier downloaden.


Batman: Arkham Asylum kent een eigen verhaal en heeft zodoende niets te maken met eerder verschenen Batman-films. Paul Dini, de schrijver van vele series omtrent DC personages, heeft geholpen bij het schrijven van het verhaal. In de game gaat het goed mis in de Arkham-gevangenis, waardoor iconische helden als The Joker en The Riddler op vrije voeten komen.

De game draait op de bekende Unreal Engine 3 en wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. De diverse superschurken zullen als boss fights in de game verwerkt worden, waarbij je zowel met je vuisten als met gadgets kunt vechten.

Batman: Arkham Asylum wordt op 28 augustus verwacht voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie zal op 18 september in de schappen liggen.

  1.   
    /DareDevil's avatar

    Ik heb hem hij kicked echt ass 😆

  2.   
    Serg1337's avatar

    het is wel wat leuker dan ik dacht 🙂