Demo Batman: Arkham Asylum vandaag al op PSN

Eerder deze week liet Eidos weten dat we morgen de demo van Batman: Arkham Asylum kunnen verwachten, maar de kans is groot dat het PlayStation Network (PSN) vandaag al voorzien wordt van de demo. Sony heeft namelijk laten weten dat de demo vandaag op het Europese PSN wordt geplaatst.

De Europese update van het PSN vindt elke donderdag plaats, tegen het einde van de middag, en ook de Batman-demo moet zodoende vandaag al online verschijnen. Eidos heeft nog niet gereageerd, maar de kans is dus groot dat gamers met een PlayStation 3 later vandaag al met de demo aan de slag kunnen.


Batman: Arkham Asylum kent een eigen verhaal en heeft zodoende niets te maken met eerder verschenen Batman-films. Paul Dini, de schrijver van vele series omtrent DC personages, heeft geholpen bij het schrijven van het verhaal. In de game gaat het goed mis in de Arkham-gevangenis, waardoor iconische helden als The Joker en The Riddler op vrije voeten komen.

De game draait op de bekende Unreal Engine 3 en wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. De diverse superschurken zullen als boss fights in de game verwerkt worden, waarbij je zowel met je vuisten als met gadgets kunt vechten.

Batman: Arkham Asylum wordt aan het einde van de zomer verwacht op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Morgen dus Xbox en PC demo ๐Ÿ˜†

 2.   
  ChielB's avatar

  Uiteraard, die komen sowieso ook gewoon nog. Het PSN heeft alleen te maken met vaste update-momenten, vandaar dat de demo mogelijk straks al wordt doorgevoerd. ๐Ÿ™‚

 3.   
  martijn901's avatar

  ga ik dek dan maar ff vanmiddag bekijken ๐Ÿ™„

 4.   
  /DareDevil's avatar

  IK WIL HEM NU!!!