Ook StarCraft II: Wings of Liberty verschijnt pas in 2010

Het lijkt erop dat 2010 misschien het drukste jaar aller tijden kan worden in de game-industrie, want ook StarCraft II: Wings of Liberty is doorgeschoven naar volgend jaar. Ontwikkelaar Blizzard heeft namelijk zojuist bevestigd dat ook hun real-time strategy-game pas in 2010 zal verschijnen.

StarCraft II: Wings of Liberty logo

StarCraft II is het langverwachte vervolg op StarCraft, de real-time strategygame die alweer tien jaar geleden het hele genre op zijn kop zette. Ook dit tweede deel speelt zich weer in de toekomst af en draait om de intergalactische oorlog tussen de Protoss, Terran en Zerg. Uiteraard heeft men alle units van tien jaar geleden niet één-op-één overgezet, maar zijn er een heleboel nieuwe units aan het spel toegevoegd maar is de balans toch behouden, aangezien dit het grote speerpunt van StarCraft was en zal blijven.

StarCraft II: Wings of Liberty zal in 2010 verschijnen voor de PC.

 1.   
  Rideo Mortem's avatar

  Wie had dat nou ooit kunnen denken… >.<

 2.   
  Jonah's avatar

  Rideo Mortem schreef, "Wie had dat nou ooit kunnen denken… >.<"

  Ik zag het in 2007 al aankomen... 🙄

 3.   
  Neolite's avatar

  Het zat er wel aan te komen alleen blijft het jammer dat ook starcraft 2 uitgesteld word tot 2010. Het word alleen wel weer afwachten welke games er in het begin van volgend jaar uitgesteld worden naar eind volgend jaar wegens drukte. De stap van begin tot eind 2010 is voor uitgevers snel gemaakt. 😉

 4.   
  David493's avatar

  ik denk dat activision-blizzard er achter zit om hun eigen releases niet benadelen in de verkoop (bijv modern warfare 2)