Ook Dead Space wordt voorzien van film

De verfilming van succesvolle games lijkt tegenwoordig wel een trend te gaan worden, want het is nu ook aan de beurt van Dead Space om zijn debuut te maken op het witte doek. Dit heeft ontwikkelaar Electronic Arts eerder vandaag kunnen bevestigen.

Wanneer deze verfilming mag verschijnen, is nog niet bekend. Wel weten we al dat deze geregisseerd zal worden door D.J. Caruso, onder andere bekend van films als Disturbia en Eagle Eye.

In Dead Space kruip je in de huid van monteur Isaac Clarke, een gewone man die op het oog een routineklus moet uitvoeren om het communicatiesysteem van een deep space mining ship te repareren. Het duurt niet lang voordat Clarke wakker wordt in een levende nachtmerrie wanneer hij ontdekt dat de crew van het schip door een gruwelijk buitenaards ras gedood is. Nu moet Clarke vechten voor zijn leven in de dodelijke stilte en duisternis van de uitgestrekte ruimte…

Lees meer over Dead Space in onze spannende review!

Dead Space is verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

 1.   
  Mattmerize's avatar

  Was Dead Space inderdaad zo’n succes? Niet per se qua kwaliteit, maar meer wat betreft verkopen?

 2.   
  Jonah's avatar

  Matthijsjuh schreef, "Was Dead Space inderdaad zo’n succes? Niet per se qua kwaliteit, maar meer wat betreft verkopen? "

  De game is uiteindelijk 1,5 miljoen keer over de toonbank gegaan. 😉

 3.   
  Overload14's avatar

  Gelukkig word ie niet geregiseerd door Uwe boll ^^

 4.   
  gebruiker50081's avatar

  Dead space is wel een goed film verhaal. Naast de andere 6miljoen space films.

 5.   
  HardCoreGamerâ„¢'s avatar

  waarom maken ze geen film van Assassin’s Creed 8) 😆 😛

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  Dead Space Downfall was dan zeker alleen op DVD uitgekomen 🙄 Een live action film lijkt me wel tof, maar ik hoop niet dat het zo iets als Doom the Movie wordt want dat was echt slecht 😆

 7.   
  PaNNa's avatar

  Een film? Ik heb er een tekenfilm van , was nog redelijk vind ik. Nu uitkijken naar deze. 🙂

 8.   
  XTR17's avatar

  Game vandaag in handen gekregen na een ruil tegen Wheelman. Ben er nog niet aan begonnen, maar wat ik heb gehoord is dat het een goede game moet zijn. Horror films zijn wel leuk dus ik geef deze wel eens een kans.