EA ziet weer ruimte voor een remake met Dead Space

Na ellenlang speculeren is het hoge woord er dan eindelijk uit. EA blaast de Dead Space franchise weer nieuw leven in met een remake van het eerste deel. Twaalf jaar na dato trekt EA Motive de iconische survival-horror game naar net nu, met behulp van de gelauwerde Frostbite Engine.

Velen van ons kunnen zich vast nog wel herinneren hoe we ons helemaal de bertverderrie schrokken van het buitenaardse gespuis aan boord van de USG Ishimura. Een beetje ledematen van misselijkmakende aliens knallen was het mooiste wat er is in 2008. Als het aan EA ligt gaan we weer heerlijk amputeren met Isaac Clarke op de PlayStation 5, de pc en de Xbox Series X|S, al weten we nog niet wanneer.

Sterker nog, we weten voor de rest nog helemaal niks. Het enige wat EA tot nu toe heeft laten zien tijdens EA Play is een teaser trailer, welke we voor het gemak ook maar even hier droppen.

En, wat vinden we ervan? Zijn we al helemaal hyped? Dat dacht ik wel. En nu vooral Gamersnet blijven volgen he, anders mis je al onze updates omtrent Dead Space. Dat wil toch niemand?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren