Uitgever Eidos verwerpt geruchten over manipulatie

Uitgever Eidos verwerpt beschuldigingen van een Brits insider magazine dat beweerd heeft dat de uitgever zich bezig zou houden met het manipuleren van reviewscores.

Volgens blogsite RamRaider bood Eidos een vroege review aan in ruil voor een coverstory en 90% review score. Op de officiële site van Eidos gaf Jon Brooke, hoofd van de Britse marketingafdeling, een verklaring:

    “With regards an article posted on RamRaider alleging that Eidos has fixed review scores for Batman: Arkham Asylum, we want to state that no discussions have been held about review scores with any magazines. In short there is simply not one shred of truth in this article, except for the title of the game.”

Hoewel Eidos hoge verwachtingen heeft van de game, verwachten ze wel dat de game die op eigen kracht in zal lossen, getuige een vooruitblik in april, ook door Brooke:

    “It’s as close to perfect as we’ve ever come, it looks amazing, plays beautifully and has a rich twisting storyline with enormous replayability. I’m confident enough to say that it will set a new benchmark for licensed games and it’s going to establish itself as one of our best games ever.”

Batman: Arkham Asylum kent een eigen verhaal en heeft zodoende niets te maken met eerder verschenen Batman-films. Paul Dini, de schrijver van vele series omtrent DC personages, heeft geholpen bij het schrijven van het verhaal. In de game gaat het goed mis in de Arkham-gevangenis, waardoor iconische helden als The Joker en The Riddler op vrije voeten komen.

De game draait op de bekende Unreal Engine 3 en wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. De diverse superschurken zullen als boss fights in de game verwerkt worden, waarbij je zowel met je vuisten als met gadgets kunt vechten.

Meer weten over Batman: Arkham Asylum? Lees dan ook onze preview!

Batman: Arkham Asylum wordt aan het einde van de zomer verwacht op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

  1.   
    Ika Q's avatar

    Ik heb het blog ook gelezen. Ik vind het maar gelul. Volgens hem is het corrupt als de game 9 krijgt. Ik vind het dom als je alleen naar de cijfer kijkt. Verders heeft die geen bewijs dus voor mij is die blog gewoon troep.

  2.   
    Boxer's avatar

    Ika Q schreef, "Ik heb het blog ook gelezen. Ik vind het maar gelul. Volgens hem is het corrupt als de game 9 krijgt. Ik vind het dom als je alleen naar de cijfer kijkt. Verders heeft die geen bewijs dus voor mij is die blog gewoon troep."

    mee eens