Systeemeisen Bionic Commando bekend

Gisteren mochten we jullie verblijden met het nieuws dat volgende week al de PC-versie van de bionische actie-game Bionic Commando in de winkels zal liggen. Vandaag heeft ontwikkelaar GRIN de systeemeisen van deze game bekend gemaakt en het lijkt erop dat Bionic Commando nog best een pittige game mag worden, wat gezien het open wereld-aspect geen verrassing is. Onderaan dit bericht kun je de systeemeisen vinden.

Bionic Commando haalt zijn inspiratie uit zijn 8 bits naamgenoot die in 1988 op de NES verscheen. Je speelt de game als de government operative genaamd Nathan Spencer: het symbool van perfecte fusie tussen mens en machine. Na zichzelf te hebben onderscheiden in een woest conflict tegen de imperials wordt Nathan verraden door de mensen die hij zo trouw diende.

Bionic Commando hanteert de macht van de recentste generatie hardware om het zwaaiende mechanisme die de oorspronkelijke titel zo uniek maakte volledig te benutten. De uitstekend getrainde commando Nathan Spencer kan vijanden uitschakelen terwijl hij op zijn kop hangt, terwijl hij van een gebouw klimt en zelfs terwijl hij in de lucht hangt. Bij een wat persoonlijker gevecht kan de bionische arm van dit commando behoorlijk hard aankomen terwijl Nathan van een afstand gebruik kan maken van zijn arm om auto’s in de richting van zijn vijanden te lanceren.

Bionic Commando is reeds verschenen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Een PC-versie van deze game verschijnt op 17 juli.

  Minimal Specs:
  • CPU: 2.4 GHz (two cores)
  • Graphics card: Nvidia Geforce 7800 or Ati Radeon X1900
  • RAM: 2 GiByte
  • Hard drive: 8 GByte

  Recommended Specs:
  • CPU: 2.4 GHz (four cores)
  • Graphics card: Nvidia Geforce 9800+ or Ati Radeon HD 3800
  • RAM: 2 GiByte
  • Input: Xbox 360 Controller

 1.   
  Maotes's avatar

  Mijn videokaart gaat het begeven XD. (Radeon X1250)

 2.   
  rocksteen's avatar

  mijn videokaart volgens mij net door de bocht. is een sapphire ati radeon hd3650 512mb GDDR3 overclocked edition

 3.   
  nurie's avatar

  geforce 8800 better of slechter dan 9800?

  trouwens wuttefux, kunnen ze niet eens redelijk controls maken
  -input xbox controller
  ze hebben gewoon 2 maanden op hun kont zitten scheiten wachtent als of ze een port aan het maken waren, jezus zeg wat een noobs daar

  en ook die cores, wattefux

 4.   
  Jonah's avatar

  nurie schreef, "geforce 8800 better of slechter dan 9800?

  trouwens wuttefux, kunnen ze niet eens redelijk controls maken
  -input xbox controller
  ze hebben gewoon 2 maanden op hun kont zitten scheiten wachtent als of ze een port aan het maken waren, jezus zeg wat een noobs daar

  en ook die cores, wattefux"

  Dan zou ik eerst moeten weten welke 8800-kaart je bezit. 😉 Daarnaast is de game gewoon speelbaar met muis en toetsenbord, maar met een adventure-game als deze is een controller gewoon een must. Assassin’s Creed en Prince of Persia zijn hier uitstekende voorbeelden van. De besturing is van beide games op de PC zeker niet slecht te noemen, maar een controller is dan gewoon een handigheid.

 5.   
  Aftermath's avatar

  ’t zal wel weer… ik vond het er nu nog niet zó indrukwekkend uitzien… maar dat kan nog komen >.< ik hoop voor ze dat deze game geen flop word haha.. ik zit in iedergeval boven de recommend eisen 🙂

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  NEE!!!!!!!!! 👿 Recommended: Xbox Controller 😥 Hebben ze niet eens de besturing goed aan gepast 😡 Oke deze game sla ik dus ook over. Zal dat wel even irritant zijn als Lost Planet, en Mercenaries 2 😡

 7.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Kan net niet aan de hoogste eisen voldoen met me’n videokaart Nvidia Geforce 8500.
  maar voor de rest wel 🙄

 8.   
  nurie's avatar

  Jonah schreef, "

  ”nurie” schreef, "geforce 8800 better of slechter dan 9800?

  trouwens wuttefux, kunnen ze niet eens redelijk controls maken
  -input xbox controller
  ze hebben gewoon 2 maanden op hun kont zitten scheiten wachtent als of ze een port aan het maken waren, jezus zeg wat een noobs daar

  en ook die cores, wattefux"

  Dan zou ik eerst moeten weten welke 8800-kaart je bezit. 😉 Daarnaast is de game gewoon speelbaar met muis en toetsenbord, maar met een adventure-game als deze is een controller gewoon een must. Assassin’s Creed en Prince of Persia zijn hier uitstekende voorbeelden van. De besturing is van beide games op de PC zeker niet slecht te noemen, maar een controller is dan gewoon een handigheid."

  8800gt

  @beneden, ik kan het nog niet betalen altijd up to date te zijn, trouwens mijn 8800 runt nog steeds lekker

 9.   
  UberProSure's avatar

  Moet makkelijk haalbaar zijn voor de gamer van 2009 😆

 10.   
  UberProSure's avatar

  rocksteen schreef, "mijn videokaart volgens mij net door de bocht. is een sapphire ati radeon hd3650 512mb GDDR3 overclocked edition "

  Grappig, maar als er bijvoorbeeld overclocked edition staat, wie zegt dan dat die overgeclockt is?
  En bij nvidia, beteknt de magic edition of zoiets, dat deze ONDERgeclockt is ;).
  Zo vuil zijn ze tegenwoordig hoor 😡

 11.   
  Jonah's avatar

  nurie schreef, "8800gt"

  Aanbevolen wordt de 9800GTX+, aangezien dat de enige is binnen de serie met een “+”-kenmerk. De 9800GT is letterlijk de 8800GT, maar dan onder een andere naam i.v.m. marketingdoeleinden. De 9800GTX+ is zeker een tikkie sneller dan de 9800GT. Zo’n 10-15 fps meer gemiddeld. Desnoods google je voor wat benchmarks ter vergelijking.

 12.   
  perryv's avatar

  oh..
  eitje..

 13.   
  Xillyton's avatar

  wees gerust, een 8800GT zal dit spel kunnen trekken 😉
  Maar als het even zwaar is als gta dan zeker niet… daar was de 8800 ook recommanded
  Sinds kort overgestapt naar een GTX275, ik kom ook van een 8800GT, leuk verschil xD
  De 9800GTX+ is niet zo een hééél hééél groot verschil hoor, valt te vergelijken met een 8800GTX als ik me niet vergis, maar dan de nieuwe versie ervan… In sommige games zelfde, in andere een tikje meer 🙂
  Normaal gezien, zal het wel lukken met die 8800 =)
  De 8500 daarintegen niet

 14.   
  Masterchief's avatar

  gelukkig krijg ik binnenkort een quadcore, dus op processor fail ik dan niet meer. Zijn best wel zware eisen moet ik zeggen.