Remake van Kirby onderweg naar de DS en de DSi

Voor de mensen die van de oude Kirby-avonturen houden is er goed nieuws. Nintendo zal namelijk een remake van Kirby’s Fun Pak uit 1996 naar de Nintendo DS(i) brengen onder de naam Kirby Super Star Ultra. Grafisch zal de game opgepoetst worden ten opzichte van de versie voor de Super NES en ook zullen er drie nieuwe mini-games worden toegevoegd die gebruik zullen maken van het touchscreen en de stylus. Op 18 september 2009 mogen we Kirby Super Star Ultra verwachten op de Nintendo DS en de Nintendo DSi.

Kirby Super Star Ultra is een remake van Kirby’s Fun Pak, de game die in 1996 uitkwam op de Super NES. Alle avonturen zijn opnieuw te beleven en grafisch heeft de game een oppoetsbeurt gekregen. Ook zijn er drie nieuwe mini-games toegevoegd die volledig gebruik maken van het touchscreen van de Nintendo DS en de Nintendo DSi.

Kirby Super Star Ultra zal op 18 september 2009 in Europa verschijnen op de Nintendo DS en de Nintendo DSi.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Wéér een remake van Nintendo, gaan ze nu na ook voor de DS zo’n New Play Control gebeuren beginnen? 🙄

  2.   
    X-doos's avatar

    zou lollig wezen, lekker in de trein voor je DS staan te springen 😛

  3.   
    Tadao's avatar

    lol,ik herrinner nog wel de goude oude kirby,lijktme nie verkeerd ommet op ds te zien

  4.   
    Mattmerize's avatar

    mr.black schreef, "Wéér een remake van Nintendo, gaan ze nu na ook voor de DS zo’n New Play Control gebeuren beginnen? 🙄 "

    Dit is de perfecte manier om al die geweldige (S)NES-games die Nintendo zo groot hebben gemaakt aan een nieuwe generatie te schenken. Zo kan mijn kleine zusje ook verliefd raken op Kirbi, net als m’n neef van 26.

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    Kirby FTW!!, maar dan wel bij Super Smash Brothers 😛