Twee nieuwe screenshots PC-versie Colin McRae: DiRT 2

Codemasters liet enkele dagen geleden al weten dat de PC-versie van Colin McRae: DiRT 2 nog tot december op zich zal laten wachten, maar daardoor wel gebruik zal maken van de mogelijkheden die DirectX 11 biedt. Men heeft besloten om de PC-versie te onderwerpen aan een ontwikkelprogramma om deze te laten profiteren van alle nieuwe opties van DirectX 11.

“Elk nadeel heb z’n voordeel”, om maar eens iemand te citeren. Vandaag worden we in elk geval voorzien van twee verse PC-screenshots.


Colin McRae: DiRT 2 kent een verbeterde versie van de EGO-engine die we kennen uit het grafisch sterke GRID. Verwacht diverse off-road disciplines en sterke online spelmodi die DiRT 2 veel beter maken dan het origineel.

Colin McRae: DiRT 2 verschijnt in september 2009 voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo DS en PlayStation Portable. In december volgt nog een PC-versie, die gebruik maakt van DirectX 11.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    frituurpan's avatar

    nep

  2.   
    Bello 2185's avatar

    Ja tuurlijk is het niet in-game, maar is dat erg dan?
    Er is al gewoon in-game footage geweest…

  3.   
    Silent Assasin's avatar

    dat is de wagen van ken block… super goeie drifter! zou bijna zeggen de beste 😛 ziet er overigens goed uit…

  4.   
    ps3 gek's avatar

    Gaaf!!! Ik speel nu nog steeds DiRT met de drioving force GT. Ik heb me een paar dagen geleden geleerd zelf te schakelen met rallyrijden. Nu is het zo gaaf! En na het zien van een aantal sponsor filpmjes van Ken Block op de officiele DC site en na het zien van de TopGear aflevering ga ik DiRT 2 ook zeker kopen. Nu nog hopen dat er dit keer wel de echt subaru geluiden in zitten. Het brommende geluid ontbrak in deel 1… 🙂 @ frituurpan: Wat is dat nu voor een reactie: “nep”??? Heb je deel 1 überhaupt wel gespeeld? DiRT is echt wel een simulatie game als je het mij vraagt!

  5.   
    perryv's avatar

    dat is Ken Block z’n auto..