Sony: PSP open voor non-game applicaties

Sony heeft aangekondigd dat de prijs van ontwikkelaarstools voor de PSP goedkoper wordt om zo te stimuleren dat er meer en meer verschillende applicaties komen voor de PSP Go. Sony benadrukte hier bij dat dit niet noodzakelijk games hoeven te zijn. Al de Leon van Sony’s Amerikaanse PR afdeling gaf een toelichting:

    “The goal with [lowering the price] is to enable all sorts of developers to be able to develop content for the PSP. It’ll mostly be games but there’s certainly an opportunity to develop non-gaming applications.”

Verder zijn er sterke aanwijzingen dat er op de GamesCom in Keulen, waar GamersNET present zal zijn, non-game applicaties gepresenteerd zullen worden.

  1.   
    nurie's avatar

    Heb nog geen psp, maar wil er wel een gaan kopen en niet alleen om te gamen, maar hoe lang gaat de accu van de 3000 mee als je films kijkt, en is die van de PSP-Go beter?

  2.   
    TheDouble's avatar

    of je zet er gwoon homebrew op 😀

  3.   
    Xiquzor's avatar

    die van een go is precies hetzelfde als van een psp-3000 🙂 ik denk dat je moet rekenen op ergens een uur of 4? kheb zelf een psp maar gebruik die niet voor films te kijken…

  4.   
    nurie's avatar

    Dan vind ik het nog te riskant om over te stappen, als de PSP Go geen UMD heeft en geen leuke spellen krijgt neem ik m niet, maar als ze de UMD op een gegeven moment loslaten zit ik daar mee opgescheept 😕

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    nurie schreef, "Dan vind ik het nog te riskant om over te stappen, als de PSP Go geen UMD heeft en geen leuke spellen krijgt neem ik m niet, maar als ze de UMD op een gegeven moment loslaten zit ik daar mee opgescheept 😕 "

    Alle oude spellen komen ook op psp go dus kan je net zo goed voor psp go gelijk gaan, je moet wel je spellen online kopen dan

  6.   
    nurie's avatar

    hmm. en, komen hiermee gelijk de hunkerbare PLaystation store points dingen naar Europa. als dat niet gebeurd missen ze wel wat klanten.

  7.   
    gappower's avatar

    yea !