Shadow Moses map toegevoegd aan Metal Gear Online

Vanaf vandaag is er een nieuwe map verschenen voor Metal Gear Online en deze is beschikbaar voor iedereen die de Scene-uitbreiding in zijn bezit heeft. De nieuwe map, genaamd Icebound Inferno is een ode aan Shadow Moses, de locatie waar de eerste Metal Gear Solid zich afspeelde.

Naast de nieuwe map is er ook een nieuw personage verschenen, namelijk Old Snake. Old Snake zal het Octo-cam pak kunnen gebruiken als wapen.

Metal Gear Solid maakt met dit vierde deel de overstap naar de volgende generatie consoles en ook naar de toekomst. Dit vierde deel zal zich niet in de jaren ’60, maar na de gebeurtenissen van het tweede deel, Sons of Liberty, afspelen. Solid Snake is inmiddels ook weer een dagje ouder geworden en compleet met grijze haren, snor en bionisch oog zal hij in deze futuristische oorlog moeten vechten. Waar de eerste twee delen zich vooral in gebouwencomplexen afspeelden en het derde deel zich situeerde in de jungle, vindt Guns of the Patriots merendeels plaats in een verwoeste stad. Muren zijn kapotgeslagen door de artillerie, gebouwen liggen half afgebrokkeld op straat en overal lopen soldaten en mechs rond. Verder is het geen Snake in z’n eentje tegen de rest meer, maar zit hij gevangen in een oorlog tussen twee fronten. Hij heeft meer vrijheid in deze grote, verwoeste stad en kan dus ook meer van de omgeving gebruikmaken.

Wil je meer weten over Metal Gear Solid 4? Check dan snel onze review!

Metal Gear Solid 4 is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren