Open beta Metal Gear Online voor de pc vanaf vandaag te downloaden

Konami heeft aangekondigd dat de langverwachte open beta van Metal Gear Online vandaag voor de pc te downloaden is. Het werd eerst aangekondigd via een livestream van Konami, later heeft Metal Gear Online community manager Robert Peeler het bevestigd op Steam. Metal Gear Online zal vanaf 22:00 uur Amerikaanse tijd te downloaden zijn, wat inhoudt dat wij pas morgenochtend om 07:00 uur met Metal Gear Online aan de slag kunnen gaan. Peeler liet weten:

Players can opt in and download the Beta release of Metal Gear Online January 12, 10PM PT. While that’s our target time, there’s a chance it’ll slip by an hour or two as we implement this awaited update, but rest assure we will be here for support and launch as planned.
Het kan dus nog zomaar zijn dat er een paar uur vertraging bij komt, maar Konami is er klaar voor. Metal Gear Online verscheen vrij snel na de release van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain op de PlayStation 4 en Xbox One en heeft al een aantal updates gekregen. Zo zijn er nieuwe maps te downloaden en een nieuwe survival modus, ook zijn de wapens meer gebalanceerd, zodat er geen oneerlijk voordeel ontstaat.

Staan de pc-eigenaren van GamersNET al te popelen om aan de slag te gaan met Metal Gear Online? Of is het eigenlijk al een beetje te laat en is de charme wel weg? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Eindelijk! 😀